Skip to main content

Ramm slipper ny Stabæk-låt

Nicolay Ramm fra Bærum opptrer med ny låt på Nadderud lørdag.

Nicolay Ramm fra Bærum opptrer med ny låt på Nadderud lørdag.

FOTO: Stabæk Fotball

Artisten Nicolay Ramm fra Bærum lover fest og show under hjemmekampen mot Mjøndalen lørdag. 

Under fotballkampen på Nadderud lørdag slipper Nicolay Ramm en flunkende ny Stabæk-låt i pausen. Det melder Stabæk Fotball på sin hjemmeside.

Låten heter «Alltid. Uansett» og spilles offentlig for aller første gang lørdag. Det er det Sandvika-baserte plateselskapet Toothfairy som står bak låten som er skrevet av Carl Lehne, bedre kjent som «Carl Louis», Tobias «Coucheron» Gautier-Teigen fra Nesøya og produsert av mannen med pseudonymet «Yoyota Taris». 

– Spennende

– Her har vi gått knallhardt inn på hva fotballsupportere liker: Låter hvor de kan stå side om side og vugge. Og det er det vi har laget, sier Ramm og utdyper:

– Det er en skikkelig fotballtrall. Den er tradisjonsrik, full av trommer, gitar – faktisk ganske rocka. Det er flinke folk bak spakene her. 

Artisten «Coucheron» synes det har vært et spennende og morsomt prosjekt. 

– Vi har hatt en god dialog med Stabæk underveis. Låten ble satt litt på vent under pandemien, men er nå endelig klar. Det er gøy å støtte den lokale klubben, som vi alle har hatt et forhold til fra vi var små. Nå er det viktigere enn noen gang at Stabæk presterer, sier artisten.

Programleder, artist og komiker Nicolay Ramm er gammel Stabæk-supporter.

Programleder, artist og komiker Nicolay Ramm er gammel Stabæk-supporter.  

Foto: KNUT BJERKE

Lover fest

Ramm forteller på stabak.no at han har et nært og langt forhold til klubben.

– Jeg er oppvokst bare noen steinkast fra Nadderud stadion og har Stabæk i mitt blod og har stått i Stabæk Support i flere sesonger, nærmere bestemt 2007, 2008 og 2009.

 – Så begynte det å gå dårligere og jeg er en medgangssupporter, så da trakk jeg meg. Men nå er jeg tilbake. I pausen skal jeg ut på banen. Lage show, lage fest og få i gang litt entusiasme. Vi kjemper med ryggen mot veggen nå. Vi må opp igjen.

Ramm avslutter med en oppfordring. 

– Kom på Nadderud. Se gutta banke dritten ut av Mjøndalen og hør den nye låten «Alltid. Uansett».

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.