Skip to main content

Nye gjengangere til festival

deLillos har spilt på Hvalstrandfestivalen flere ganger. Her fra opptreden i 2019.

deLillos har spilt på Hvalstrandfestivalen flere ganger. Her fra opptreden i 2019.

Foto: Joakim S. Enger

deLillos og Veronica Maggio er lansert som «nye artister» til Hvalstrandfestivalen i august. Begge føyer seg inn i rekken av artister som har spilt på festivalen også tidligere år. 

Fra før er det kjent at Maria Mena, Åge & Sambandet og Postgirobygget alle er klare for festivalen som går av stabelen 19. og 20. august.

Dermed er det artisten Chris Holsten foreløpig den eneste som opptrer på Hvalstrandfestivalen for første gang.

deLillos spilte sist på festivalen i 2019, Veronica Maggio sto på den samme scenen i 2015.

«En trygg og typisk Hvalstrandbooking», uttalte musikkjournalist Aslaug Olette Klausen om de fire første artistnavnene som ble sluppet i november i fjor.

Flere artister klare

De to siste årene har Hvalstrandfestivalen blitt avlyst grunnet koronapandemien. Nå håper festivalledelsen at alt skal ligge til rette for at «nabofesten i Asker» blir gjennomført.

– Vi har fått en fantastisk respons på artistene vi har sluppet så langt, og nå kan vi endelig offentliggjøre at en av Skandinavias største artister, Veronica Maggio kommer til oss, sammen med evigaktuelle deLillos. Vi kunne ikke vært mer fornøyde, sier festivalsjef Fredrik Brodtkorb.

Ifølge Hvalstrandfestivalen vil det bli sluppet flere artister fremover.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.