Skip to main content

Kastet DJ-maske

En av disse tre i bandet Subwoolfer, viste seg angivelig å være Andreas Haukeland, bedre kjent som Tix.

En av disse tre i bandet Subwoolfer, viste seg angivelig å være Andreas Haukeland, bedre kjent som Tix.

Foto: Heiko Junge / NTB

Hvem som skjuler seg bak Eurovision-aktuelle Subwoolfer har til nå vært hemmelig. Men nå er den første masken kastet. 

Tirsdag kveld ble den første semifinalen i Eurovision sendt, der 17 semifinalister sto på scenen i Torino. Blant dem Norge og duoen Subwoolfer som gikk videre til finalen lørdag. Like før semifinalen ble det lekket en avsløring om at det trolig er TIX, fjorårets MGP-deltager, som skjuler seg bak duoens DJ, kledd i heldekkende gull-antrekk. 

Det var NRK som først presenterte avsløringen på sine nettsider. I et video-klipp man kan se den gullkledde DJ-astronauten forsvinne rundt et hushjørne i det masken faller. Via et klipp vist på Dagsrevyen tirsdag kveld, vises det karakteristiske Tix-pannebåndet og solbrillene på hodet. 

Om det er Tix som har vært under masken hele tiden, er derimot ikke sikkert. Artisten har tidligere lagt ut bilde av seg selv med Subwoolfer, inkludert DJ-en.

Bærums-mannen Andreas Haukeland, bedre kjent som Tix, havnet i fjor på 18. plass med låten «Fallen Angel» da finalen ble avholdt i Rotterdam

Hvilke to artister som skjuler seg bak de to gule ulvene er fortsatt ukjent. Men VG presenterte i februar klare indikasjoner på at det kan være Gaute Ormåsen og Ben Adams. 

Budstikka har forsøkt å komme i kontakt med Tix-manager Tina Ryr, som ikke har besvart henvendelsen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.