Skip to main content

Isolerte seg på hytta for å lage musikk

Pasha og Coucheron med sistnevntes valp Elton.

Pasha og Coucheron med sistnevntes valp Elton. 

Foto: Nina Abrahamsen

Pasha og Coucheron stakk til fjells. Resultatet ble ti nye låtskisser. Den første er listet på P3 og i år opptrer duoen på By: Larm.

– Sitt. Sitt. Ligg. Bli.

Valpen Elton (8 md.) pleier å være med Coucheron (26) i studioet på Tanken. Han blir alltid hoppende glad når noen stikker innom, særlig artistkollega Pasha Nadjafi (26) fra Rykkinn.

– Jeg angrer på at vi ikke trente mer etter valpekurset. Nå må jeg ta det igjen, sier Coucheron. 

Elton måtte også bli igjen hjemme, da han og Pasha var på på Gol og skrev musikk en hel uke. 

26-åringene Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen og Pasha Nadjafi.

26-åringene Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen og Pasha Nadjafi.

Foto: Nina Abrahamsen

Begge var klare for å komme seg vekk. De tok med seg noen løse planer, nok middager og «digge» scones bakt av Coucherons kjæreste. I snitt jobbet de i 15 timer per døgn og var knapt utenfor hytta. Resultatet ble ti skisser til låter. 

– Vanligvis jobber vi rundt syv timer i strekk. Det er en del ideer som ikke lar seg realisere på så kort tid. Det er lettere å begi seg ut på store eksperimenter når man er isolert på en hytte, sier Coucheron.    

– Vi var kommet til et punkt der vi var komfortable med hverandre. Nå er det greit å komme med ideer som er «far out» og gi hverandre tid til å utvikle dem, sier Pasha.

Torsdag ble det kjent at duoen spiller på By:Larm som arrangeres 27. til 29. februar. Låten «Nobody», som ble sluppet 31. januar er allerede listet på P3. 

Satte ego til side

De to artistene har samarbeidet siden 2013, men da har Coucheron hatt rollen som produsent. I motsetning til Pasha har han aldri vært del av en duo før. 

– Det å ha en så nær sparringpartner og den innerste pakken har vært sykt givende. Nå er vi to om å sende inn siste miksen og vi kan «booste» hverandre når vi ikke er gode nok, forklarer han.

– Vi vet at vi begge er dritflinke, og hele tiden kan bli bedre. Artistegoet har vi satt til side, sier Pasha som ble kåret til Årets liveartist på P3 Gull i fjor. 

Vi vet at vi begge er dritflinke, og hele tiden kan bli bedre.
Pasha, artist

Og det passer bra. Låtene de lager nå skal først og fremst fungere live og være dansevennlig.

– Pasha er helt vill live, det betyr 100 prosent, sier Coucheron og får ros tilbake.

– Sebastian tilpasser seg alle stiler og sounds på veldig kort tid. Det er veldig digg å vite hvor jeg har ham og at han har et så stort repertoar. 

– Følsomt og lekent

P3s musikksjef, Ida Eline Tangen, liker godt den første låten fra guttas mikstape, som blir klar i løpet av våren: 

– «Nobody» er følsomt, lekent og melodisk, og et bevis på at det å isolere seg på en hytte på Gol kan føre til lekker musikk. Jeg er nysgjerrig på fortsettelsen. 

Pasha prøver å finne sitt eget navn blant artistene på Kadetten, mens han spiller inn en promovideo for festivalen i 2018.

Pasha prøver å finne sitt eget navn blant artistene på Kadetten, mens han spiller inn en promovideo for festivalen i 2018.

Foto: Sofie Fraser
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.