Skip to main content

I kveld står Ingeborg på scenen i historisk MGPjr-finale

Ingeborg Nermoen fra Bærum er en av årets åtte finalister i MGPjr. 

Foto: NRK

Finalen skulle egentlig arrangeres 23. mai, men slik ble det ikke. Lørdag konkurrerer Ingeborg Nermoen i et tomt Oslo Spektrum. 

På grunn av koronaviruset ble NRK nødt til å flytte finaledatoen for den 19. utgaven av Melodi Grand Prix Junior. 

Ingeborg Nermoen (15) fra Bærum skal fremføre sin egenskrevne låt «Her og nå», som handler om å ikke alltid bry seg om hva andre gjør. 

– Hvis du går inn på sosiale medier og ser at andre gjør noe annet enn deg, er det lett å tenke at de har det mer gøy, selv om det ikke nødvendigvis er sånn, sier Nermoen.

Perfekt som tema

Prosjektleder Eva Rutgerson Bie i NRK forteller at låtene hovedsakelig handler om vennskap og forelskelse, men også temaer fra nyhetsbildet.

– I år var det en del innsendte bidrag som bar med seg klimaspørsmål, men det var også mye om selvfølelse og det å være god nok. Derfor handler årets tema om at du er perfekt nok, akkurat som du er. Dette gjenspeiles også i årets felleslåt «Du er perfekt» som slippes en uke før finalen.

Her kan du høre årets felleslåt. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.