Skip to main content

Gir ut album – utsetter turneen

Fay Wildhagen fra Stabekk i Bærum er aktuell med nytt album. 

Foto: Mari Natvig Sandene

Bærumsartisten Fay Wildhagen skal bruke tiden fremover til å gå på ski. 

Artister over hele landet rammes av koronautbruddet. 

I disse dager er Fay Wildhagen aktuell med nytt album, «Leave Me to the Moon (Live in Oslo)». Etter planen skulle hun ut på en omfattende turne. 

Tidligere denne uken la artisten ut et innlegg på sin egen Instagram-konto. 

– Folkens. Hele turneen er dessverre utsatt og det syns jeg er ekstremt synd, men det er det rette å gjøre. Vi setter opp nye datoer til høsten – håper inderlig vi sees da. I mellomtiden, la oss njuta det livet har å by på. Jeg skal stå på ski og tenke på dere, skriver Stabekk-damen.

Lekne bandøvinger

I 2018 slapp Wildhagen albumet «Borders», som ga henne Spellemann-nominasjon og jubel fra anmelderkorpset.

Etterpå turnerte hun landet rundt, og spilte på de fleste store festivalen i fjor sommer. Albumet «Leave Me to the Moon (Live in Oslo)» er spilt inn i Oslo Konserthus i november 2019.

– Det er et forsøk på å ta tilbake musikken slik jeg husket den var for meg i begynnelsen, lekne bandøvinger i kjelleren til mamma, der vi fant ut av hvordan det skulle låte ved å spille sammen, sier Wildhagen.

Ane Brun er med på det nye albumet i låten «When I Let Go».

– Det føltes så surrealistisk og stort å ha med seg en artist med så mye tyngde som Ane Brun. Hun ga låten noe jeg ikke visste den hadde, sier Wildhagen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.