Skip to main content

Fra Stjernekamp til West Side Story

Fra november 2021 blir Anna Lisa Kumoji fra Asker å se som Anita i West Side Story på Chateau Neuf.
Fra november 2021 blir Anna Lisa Kumoji fra Asker å se som Anita i West Side Story på Chateau Neuf.
Foto: Starworks AS

Siden Anna Lisa Kumoji (31) måtte forlate Stjernekamp, har artisten knapt hatt et ledig minutt. Nå venter en ny rolle på musikalscenen. 

Lørdag formiddag delte Kumoji fra Asker nyheten om at hun fra november vil bli en del av oppsetningen «West Side Story» på Chateu Neuf.

«Dette har jeg visst gjennom hele min reise i Stjernekamp og har derfor hatt en slags indre ro», skriver hun på Facebook.

Forrige lørdag måtte artisten til manges store overraskelse forlate TV-programmet, etter å ha fått færrest stemmer fra TV-seerne. Kumoji var da den eneste av deltagerne som hadde fått terningkast seks fra anmeldere i fire av fem programmer.  

Selv var ikke hun spesielt overrasket over sortien.

– Jeg hadde ikke den samme fanskaren som mange av de andre artistene, de som stemmer på deg gjennom tykt og tynt. Det er alltid en fordel i slike programmer, sier Kumoji.

Forrige lørdag røk Anna Lisa Kumoji ut av Stjernekamp etter å ha fremført Dolly Partons 9 to 5..

Forrige lørdag røk Anna Lisa Kumoji ut av Stjernekamp etter å ha fremført Dolly Partons 9 to 5..

Foto: Julia Marie Nagelstad/NRK

Forrige uke var country-musikk tema og flere artister fikk mindre gode tilbakemeldinger. Blant dem var også Kumoji som ifølge VG slet «mer hørbart enn tidligere enn noensinne hittil i tevlingen». Samtidig mente anmelderen at «Anna-Lisa Kumoji har tviholdt på særpreget sitt gjennom alle sjangrene så langt, og soulrock-utgangspunktet hennes er på plass også her».

Nye TV-opptak

I ettertid mener Kumoji det var «ment to be» at hun måtte forlate TV-programmet etter fem sendinger. 

Bare dager etter at hun tok avskjed med Stjernekamp, fikk artisten tilbud om å reise til Italia for å delta i et nytt TV-konsept. Avreise er førstkommende mandag.

Før den tid skal Anna Lisa Kumoji gi stemme til en Disney-film og begynne øve på rollen som Anita i West Side Story. 

Kumoji overtar for Anette Amelia Larsen som har spilt rollen siden premieren i fjor høst. Også Kevin Mbugua, som var med i årets Stjernekamp, har en rolle i oppsetningen. Kumojis første opptreden blir bare et par uker etter at hun er tilbake i Norge. 

Etter Stjernekamp-sortien har det vært travle dager for Anna Lisa Kumoji fra Asker.

Etter Stjernekamp-sortien har det vært travle dager for Anna Lisa Kumoji fra Asker.

Foto: Starworks AS

– Jeg skal pugge masse mens jeg er i Italia. Heldigvis er jeg en erfaren innhopper, sier Kumoji.

Siden hun forlot Stjernekamp har artisten fått merke at flere kjenner henne igjen. Selv beskriver hun Stjernekamperfaringen starten på noe helt nytt.

– Tre dager etter at jeg hadde røket ut, hadde jeg konsert i Sandefjord. Det var første gang jeg fikk applaus idet jeg gikk på scenen. Jeg kjente på energien og tilbakemeldingen fra publikum at folk visste hvem jeg var, sier hun.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.