Skip to main content

Daniela overrasker mamma Maj Britt

Daniela Reyes ga nylig ut det kritikerroste albumet «Enkeltdager» og spiller i morens ensemble i Asker kulturhus i mars.

Daniela Reyes ga nylig ut det kritikerroste albumet «Enkeltdager» og spiller i morens ensemble i Asker kulturhus i mars. 

FOTO: PRIVAT

Maj Britt Andersen får flere overraskelser når det er hun som er hovedgjest i «Hver gang vi møtes», ikke minst når datteren entrer scenen, og når Tix synger for henne i kirken. 

Vår alles Maj Britt Andersen fra Asker er en av artistene som deltar i årets sesong av «Hver gang vi møtes». Lørdag førstkommende dukker artistdatter, Daniela Reyes (23) opp og gjør en nydelig tolkning av Andersens barnesang «Ballongvisa». 

 – Jeg har spilt denne låten mange ganger før, men bare som trekkspiller i bandet til mamma. Og jeg hadde ingen intensjon om å spille den alene heller, før «Hver gang vi møtes-folkene» spurte meg, forteller hun i en pressemelding. 

Maj Britt fortalte nylig i Budstikka at hun ble helt satt ut av opplevelsene på sin dag. 

– Det skal jeg love deg. Jeg ble både overrasket, glad og beveget. Bare vent og se, sier hun. 

Hun åpner seg også mer enn vanlig og forteller om da hun ble mor til barna Theo (27) og Daniela som begge er adoptert fra Colombia. 

Kaj Britt Andersen var med i Hver gang vi møtes på TV2 2021.
Kaj Britt Andersen var med i Hver gang vi møtes på TV2 2021.
Foto: vegardphoto.com

Tix i kirken

Daniela Reyes synes først det var vanskelig å vite hvordan hun kunne lage en ny versjon av morens sang, som hun har spilt så mange ganger før. 

– Etter hvert fant jeg vel ut av teksten og melodien er bra nok til at jeg ikke trengte å gjøre noe spesielt fancy ut av låten. Kanskje det holdt med at jeg bare sang den helt enkelt.

Daniela Reyes imponerte stort på debutalbumet «Engangsdager», som ble sluppet i 2021, og som høstet panegyriske anmeldelser.

Også Andreas «Tix» Haukeland fra Asker får Maj Britt ut av fatning, når han fremfører en nedskrellet tolkning av hennes egen låt «Sov godt» i den vakre trekirken på Kjerringøy.   

Maj Britt Andersen og Lars Saabye Christensen Ensemble opptrer for øvrig i Asker kulturhus i mars med sangene fra det ferske albumet «Et snev av evig». Daniela er også del av ensemblet, det samme er Maj Britts ektemann Geir Holmsen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.