Skip to main content

Ble MGPjr-finalist på andre forsøk

Ingeborg Nermoen (15) fra Grav er opptatt av å ha det godt i eget selskap.

Ingeborg Nermoen (15) fra Grav er opptatt av å ha det godt i eget selskap. 

Foto: NRK

I dag slippes nyheten om at Ingeborg Nermoen fra Bærum deltar i MGPjr-finalen med sin selvskrevne låt «Her og nå». 

– Låten min er ungdomsrelatert og handler om å ikke alltid bry seg om hva andre gjør. Hvis du går inn på sosiale medier og ser at andre gjør noe annet enn deg, er det lett å tenke at de har det mer gøy, selv om det ikke nødvendigvis er sånn, sier Ingeborg Nermoen (15).

23. mai står bærumsjenta på scenen i Oslo Spektrum med poplåten «Her og nå», som er den andre ordentlige låten hun har laget noensinne. Det er andre gang hun prøver seg i MGPjr., forrige gang kom hun på audition. 

Selma Ibrahim og Victor Sotberg skal lede publikum gjennom MGPjr 2020. Showet sendes fra Oslo Spektrum lørdag 23. mai.

Selma Ibrahim og Victor Sotberg skal lede publikum gjennom MGPjr 2020. Showet sendes fra Oslo Spektrum lørdag 23. mai.

FOTO: JULIA MARIE NAGLESTAD / NRK

 MGPjr-finalistene er i disse dager samlet på en folkehøgskole for å bli kjent med hverandre. Her spiller de inn en felles låt, gjør opptak til musikkvideoer og har timer med sang og coaching i tillegg til å snakke om kostymer, koreografi og sceneshow. I tillegg til å møte pressen. 

– Alle som er her har en felles interesse og vi går gjennom dette sammen så vi blir veldig nære hverandre. Det er ikke seier som er hovedmålet mitt. Jeg blir ikke lei meg om jeg ikke vinner, alle som går videre er vinnere, sier Ingeborg, som har spilt både fiolin og piano tidligere. 

Nå spiller hun gitar og synger.

Perfekt som tema

– Drømmen min er å fortsette med musikk og teater. Jeg begynte i en teatergruppe nå etter jul og synes det er kjempegøy allerede.

Prosjektleder Eva Rutgerson Bie i NRK forteller låtene hovedsakelig handler om vennskap og forelskelse, men også temaer fra nyhetsbildet.

– I år var det en del innsendte bidrag som bar med seg klimaspørsmål, men det var også mye om selvfølelse og det å være god nok. Derfor handler årets tema om at du er perfekt nok, akkurat som du er. Dette gjenspeiles også i årets felleslåt «Du er perfekt» som slippes en uke før finalen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.