Møterom Kjørbo er Budstikkas podkast om Asker og Bærum, oppkalt etter møterommet hvor redaksjonen hver dag diskuterer de viktigste nyhetene.

Siden i fjor sommer har Budstikka skrevet en serie artikler om pengebruken i Risenga barnehage og eierselskapet Seraphin. Saken har foreløpig endt med to tilsyn hvor det kreves at selskapet betaler tilbake 330.000 kroner i Asker og 5,4 millioner i Oslo.

Les også Kjersti Sortlands kommentar: Få dem bort fra bingen

Redaksjonssjef i ViMenn, Lars-Erik Nygaard, er gjest i studio. Han er tidligere redaksjonssjef i Budstikka, og han forteller hvordan han og Nora Rydne avslørte pengebruken i barnehagen og Seraphin.

- Fylkesmannen har vært vesentlig hardere i klypa enn Asker kommune, sier Nygaard, og forteller hvordan han i arbeidet blant annet fant en hyttetomt på Hemsedal.

Birken og sluttspill

Som den langrennsentusiasten han er, gir Lars-Erik Nygaard også sine smøretips til Birkebeinerrennet i helgen før sportsleder André Strømnes kommer i studio for å snakke om sluttspillet i ishockey og basketball.

Vi oppsummerer også den første seriekampen til Stabæk og gir honnør til valget av 21 år gamle Andreas Hanche-Olsen som kaptein.

- Tross snøværet var dette den mest underholdende serieåpningen jeg kan huske, sier Strømnes.

I studio er også nyhetsredaktør Kaja Mejlbo og programleder Dag Otter Johansen. Produsent er Kim van der Linden.