Det var Madonna selv som slapp en liten teaser på sin kommende singel «Medellin» på sin egen instagram-konto. 24. april slipper 60-åringen nytt album, og i musikkvideoen fra den første singelen medvirker 29-åringen fra Jar (se videoklippet nederst i saken).

Til VG bekrefter hun at hun ble hyret inn av selveste Madonna.

– Dette er Madonna, og da blir jeg rett og slett tom for ord når jeg skal forklare følelsen av å få være med på dette. Hun er en levende legende og et ikon, og jeg er takknemlig, inspirert og ydmyk over å få jobbe med henne på denne måten, sier Bertnsen til avisen.

– Jeg fikk en melding fra koreografen hennes tidligere i år og ble spurt om planene for våren – én uke etter var jeg på flyet til London. Det har vært noen fantastisk fine uker, og det er helt uvirkelig å få være blant en liten håndfull mennesker som får ta del i dette, sier 29-åringen videre.

Musikkvideoen slippes under et globalt MTV-event i London med det klingende navnet «MTV Presents MadonnaLive & Exclusive: «Medellín» Video World Premiere».

Lang merittliste

Bertnsen er ikke ukjent med å danse for store stjerner. Senest i pauseshowet på Super Bowl i fjor danset hun med Justin Timerlake. Super Bowl har over 100 millioner seere.

I tillegg har hun danset for stjerner som Justin Bieber, Rihanna, Chris Brown og Alicia Keys – samt stått på store scener som under Oscar-utdelingen og Grammy Awards.

I 2008 ble hun kåret til Skandinavias beste danser da hun stakk av med seieren i «So You Think You Can Dance - Scandinavia».