Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Wenche Hjartholm til minne

Wenche Hjartholm har skrevet bok om Vollen idrettlags 105 år lange historie.

Wenche Hjartholm sovnet stille inn fredag 3. januar 2020 med sine nærmeste rundt seg – hun ble 68 år gammel.

Wenche var åpen om at hun hadde fått kreft og inviterte i begynnelsen av august flere til å følge henne og å oppmuntre henne over SMS. Hun fortalte om behandlingen, opp og ned turer, håp, smerter. Tilbake fikk hun støtte, andres erfaringer og episoder fra dagliglivet. Wenches livslyst og optimisme skinte gjennom dialogene, og vi delte troen på at dette ville gå bra.

I desember åpnet hun for at vi kunne ringe henne for en prat – det var en god prat om praktiske forhold og om fremtid. Wenche har vært revisor for NFU Asker lokallag i mange år. En viktig kontrollfunksjon for å forsikre medlemmene om at forvaltningen av lagets midler skjer på en betryggende måte. Og vi snakket om når revisjonen skulle skje på nyåret.

Wenche har også vært medlem av styret i lokallaget i en årrekke og en av medforfatterne av beretningen om hva som hadde skjedd i løpet av de første 30 årene av lagets historie. Vi var ikke så mange og Wenche var raus – vi fikk holde sommerfester hjemme hos henne på terrassen og i stua for utviklingshemmede og pårørende. Flere styremøter hadde vi også rundt kjøkkenbordet i Dalsveien.

Etter at hun sluttet i styret har Wenche vært blant dem som vært med på å forbedre våre årvisse høringssvar til Asker kommunes handlingsplaner. Hun hadde erfaring for hvordan et dokument skal bygges opp for å bli lest og forstått.

I 2019 rundet lokallaget 50 år, og vi hadde snakket om at Wenche kunne bidra med å supplere med det som hadde skjedd siden sist.

Det fellesskapet en får som foreldre til utviklingshemmede barn, som vokser og utvikler seg og får mange behov og hjelpebehov, er spesielt. Wenche vil bli inderlig savnet.

Våre tanker går nå går til Odd, Simen, Sara og Karin og familien. Vi takker Wenche for alt hun har gjort for Asker lokallag av NFU og for enkeltmedlemmer. Vi lyser fred over Wenches minne.

For styret i Asker lokallag av NFU

Ole Jakob Skeie

Trond Woldsdal

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.