Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Tore Alvig Solem til minne

Tore A. Solem.

Tore A. Solem.

Foto: KARL BRAANAAS

Tore Alvig Solem døde 23. november, 78 år gammel. 

Han vokste opp i Trondheim, tok ingeniørutdannelse i Göteborg og flyttet til Kolsås i Bærum sammen med sin kjære kone Aase. De fikk tre barn, og familien engasjerte seg sterkt i skolemusikken på Bryn, speiderbevegelsen på Kolsås og alpinavdelingen i Bærums Skiklub.

 Tore var leder for flere bedrifter og etter hvert selvstendig næringsdrivende.

Kolsås Rotary har hatt stor glede av Tores 40-årige medlemskap. Tore ble en sann rotarianer som levde helt og fullt opp til mottoet «Service Above Self». Mottoet passet også hele hans livsførsel. Tore hadde en ustoppelig energi for det han engasjerte seg i. Han var raus og vennlig. Han medvirket sterkt i alle deler av Kolsås Rotary sin virksomhet, og sørget for at nye medlemmer fant seg fort til rette. Tore var president i klubben i 1999, og i 2005 ble han valgt til Distriktsguvernør og besøkte alle distriktets 60 klubber i løpet av noen måneder. For sin store innsats i Rotary mottok han i 2006 Paul Harris med safir.

Tore og Aase brukte mye av deres tid på Rotarys ungdomsvirksomhet. To av barna var ettårige utvekslingsstudenter i USA. De hadde selv utvekslingsstudenter boende hos seg i mange omganger. Dette har gitt dem livsvarig nært vennskap til flere av sine «ungdommer» i utlandet. Som mentor på Hauger ungdomsskole i prosjektet «Ungt entreprenørskap», kunne Tore bruke mange av sine gode egenskaper.

Tores engasjement og serviceinnstilling beviste han til fulle da han etter å ha blitt pensjonist overtok som senterleder for Sandvika Sentrumsforening. Han bidro sterkt til at forretningene fikk til et bedre samarbeid. Han jobbet også tett sammen med kommunens kulturavdeling med vellykkede arrangement av julemesse, julegate og Sandvika-dagene i august.

Kolsås Rotary vil takke Tore for vennskapet og utrettelig innsats i klubben og i nærmiljøet. Våre tanker går til Aase og den nærmeste familien.

Kolsås Rotaryklubb

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.