Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Thor Werner Togstad til minne

Thor Werner Togstad.
Thor Werner Togstad.
Foto: PRIVAT

Thor døde 15. mars. Han ble 74 år gammel.

Jeg møtte Thor i studietiden ved Norges Handelshøyskole i Bergen. Han var en flink student, en ukuelig optimist og uredd i forhold til å utfordre autoriteter. 

Thor var en person med mye omtanke for andre. Han bevarte alltid roen i konfliktsituasjoner og var også flink til å løse konflikter. I tillegg til studiene engasjerte han seg tidlig i politisk arbeid. Han ble medlem i Studentvenstrelaget i Bergen og var aktiv i studentpolitikken. Han fortsatte sitt arbeid i Venstre livet ut.

Etter siviløkonomeksamen ved Norges Handelshøyskole begynte Thor i det private næringsliv. Han fikk etter hvert en omfattende erfaring innenfor norsk industri og banknæringen. Han var banksjef i DNB og ledet Norsk Bankkompetanse AS i arbeidet med overføring av kompetanse til Russland og Øst-Europa. Thor var i mange år også med i styret i Oslo Handelskammer og var aktiv i annet styre- og utvalgsarbeid innenfor privat og offentlig virksomhet.

Thor traff sin Anne Marit før han begynte ved Norges Handelshøyskole. De giftet seg sommeren 1969. Anne Marit har vært en stor inspirator for Thor. De var begge opptatt av natur og friluftsliv og var stadig å se på skogsturer, sommer som vinter. Paret var gourmeter. Ved besøk hos dem var det alltid topp kvalitet på mat og vin som ble servert. Dette var sammenkomster med godt humør, mye humor og latter.

Det er vanskelig å forstå og ta inn over seg at Thor er gått bort. Vi er mange både i og utenfor familien som vil savne hans trygge personlighet, omsorgsevne og lune humor. Spesielt går våre tanker til hans aller nærmeste familie; hans ektefelle Anne Marit, døtrene Anne Kristine og Thea Marie, barnebarnet August, bonusbarnebarna Nikolai og Karen, og svigersønnen Kim.

Rolf Gunnar Strand

Rolf Gunnar Strand, Venn

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.