Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Reidun Schyberg til minne

Reidun Schyberg.
Reidun Schyberg.
Foto: PRIVAT

Noen få ganger i livet får man en ny uventet venn. Sånn var det for meg med Reidun (født 28/6 1938, død 13/4 2022). For hun var ikke først og fremst en eldre nabo som jeg var på hils med. Hun var først og fremst en venn jeg kunne le med, ha det hyggelig med og vi delte mange synspunkter og felles interesser.

Det er ikke ofte det blir sånn mellom en på 83 og en på 47.

Jeg flyttet inn i naborekkehuset i 2015, og særlig etter at Tor døde så jeg henne nesten daglig – særlig sommerstid, og det var i hagen vi møttes og blomstret sammen. Vi diskuterte blomster, råd og tips, vi byttet planter, og vi gledet oss til å se hennes rododendron springe ut hver vår og min lille magnolia vokse seg frem. Og det å hjelpe hverandre gikk begge veier. Jeg beundret Reiduns måte å bli gammel på. Aldri klagende og selvopptatt. Bare nysgjerrig, raus, hjertelig og positiv.

Det var alltid en god prat og latter hos henne på naboterrassen. Og om jeg noen gang lurte på hvor hunden min Molly hadde tatt veien, lå hun ofte borte hos henne. I skyggen. Det likte de begge to.

Jeg skulle så gjerne nå stått i hagen og beundret knopper og skudd denne våren, men sånn ble det ikke i år. Jeg kommer til å savne alle våre stunder og prater.

Takk for alt vi hadde sammen, Reidun.

Jannikke Holtlund,

venn og nabo

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.