Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Per Torvild Aakvaag til minne

Per Torvild Aakvaag.
Per Torvild Aakvaag.
FOTO: PRIVAT

Det er med stor sorg og sjokk vi har mottatt budskapet om at vår kjære, dyktige kollega Per Torvild Aakvaag brått gikk bort den 7. mai, 65 år gammel.

Etter en lengre periode som rådgiver iblant annet Mercurie International, var Per sentral i etableringen av HRM Group AS i 2007. Per har vært en drivende kraft i oppbygging av selskapet og alltid vært en ledende rådgiver innen områder som ledelse, salg og HMS. Mange virksomheter og deres medarbeidere er det som har hatt nytte av hans brede kompetanse, entusiasme og engasjement. Dette engasjementet, evnen til å formidle og begeistre kom særlig til syne i motivasjonskurset «Blå pil» som utfordret og gledet så mange. Mange har også hatt stort utbytte og glede av Pers engasjement som mentor og coach.

Per var også sentral i utvikling av lederevalueringsprogrammet Lederindeksen. Han var veldig opptatt av å dele sin kunnskap med andre. Det har resultert i flere fagrelaterte utgivelser som forfatter eller medforfatter og senere til utvikling av den webbaserte løsningen easy-management.no med hovedvekt på personalledelse og HMS.

Per var alltid imøtekommende, glad og inviterende overfor alle han møtte på sin vei. Når Per kom inn ble rommet alltid lysere. I virksomheten og i kontorfellesskapet var han limet i miljøet. Han så alle, lyttet til alle, han hadde alltid gode historier å fortelle og sørget for at så vel kolleger, kunder og samarbeidspartnere følte seg vel. Alle trivdes i Pers nærvær. Derfor blir savnet av Per så ekstra stort.

Våre tanker går også til Pers kjære ektefelle Kirsten, døtrene Helene og Marit og øvrig familie. Vi vet han vil bli savnet av dere alle.

Vi lyser fred over Pers minne.

For nåværende og tidligere kolleger i HRM Group,

Stig K. Jansen

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.