Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Per Christian Dahlen til minne

Det var veldig trist å lese at Per Christian Dahlen (14.03.1943 – 28.09.2021) fra Rykkinn er død.
Vi tenker på Kari og familien i sorgen, og kondolerer dem så meget.

Vi vil huske Per Christian fra hyggelig samvær på mange ulike møter, for hans engasjement og alt arbeid for Arbeiderpartiet på Rykkinn og Kolsås, og for Bærum Arbeiderparti i kommunale verv. Han har vært aktivt med i Arbeiderpartiet i mange år, og var aktiv helt til 2020. 

Han var et trofast medlem som alltid stilte opp. Han var tidligere leder av Kolsås kretslag av Bærum Arbeiderparti, og fra fusjonen mellom Rykkinn og Kolsås på 90-tallet fortsatte han i styret gjennom mange år. Per Christian var kasserer, sekretær og så styremedlem de siste årene. Han var også medlem av representantskapet til Bærum Arbeiderparti opp til 2020. 

Per Christian Dahlen hadde også kommunale verv i viktige varaplasser både til tekniske tjenester, kommunestyret, bistand og omsorg og Eldrerådet, der han også var medlem en periode. I sin yrkeskarriere, var Per Christian Dahlen ansatt ved sosialkontoret i Bærum kommune.

Vi har satt veldig stor pris på Per Christian og hans innsats. Han brant for eldreomsorg og tiltak for grupper som trenger gode velferdstilbud. Han stilte opp når vi trengte han. Hans solide innsats har vært til god hjelp i vårt politiske arbeid. 

Vi lyser fred over Per Christian Dahlens minne. Tusen, tusen takk for all innsats gjennom mange år for Bærum Arbeiderparti og godt samarbeid her i Rykkinn og Kolsås partiavdeling.
Hvil i fred, kjære Per Christian.
En siste hilsen fra Rykkinn og Kolsås partiavdeling av Bærum Arbeiderparti.

For styret, 

Olaf I. Andenæs og

Kari Seljelid

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.