Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Øyvind Rideng til minne

Øyvind Rideng.
Øyvind Rideng.
Foto: Privat

Det var med stor sorg vi mottok budskapet om at Øyvind Rideng først var savnet på fjelltur fra sitt kjære Tempelseter 17. februar, og siden funnet omkommet 10 dager senere i en alder av bare 50 år. 

Øyvind var opprinnelig fra Tomter i tidligere Østfold og valgte etter hvert å bosette seg og stifte familie her i Bærum. Han var aktiv i lokalpolitikken, på kommunalt og fylkesnivå for Høyre i nesten 20 år.

Han har hatt flere tillitsverv i Bærum Høyre bla. som 1. nestleder fra 2012-2016, kretsleder, valgkampleder og nå sist som medlem av nominasjons- og valgkomiteen, for å nevne noe. For Akershus fylkesting har han har sittet to perioder som representant, fra 2011-2019. Her engasjerte han seg spesielt innen skolepolitikk og var i en periode Høyres fraksjonsleder innen utdanning. I tillegg var han også Bærum kommunes oppnevnte styrerepresentant og styreleder i Asker og Bærum Brannvesen i perioden 2008 til og med 2015.

Hans alltid positive, reflekterende og omtenksomme vesen vil ikke bli glemt. Øyvind var et utpreget ja-menneske og det å hjelpe andre var alltid viktig for ham. Han hadde mange interesser og et stort engasjement på flere områder. Samfunnsengasjementet fikk han blant annet vist gjennom sitt politiske arbeid over mange år og han så alltid muligheter. 

Øyvind var til å stole på, han tok ansvar og steppet gjerne inn når situasjonen tilsa det. Han var en person det var lett å like og omgås, og når en først var blitt kjent med Øyvind så var han en venn for livet. Han snakket aldri nedlatende om noen og var et godt menneske som så alle rundt seg. Det er mange som nå tenker på Øyvind og at hans bortgang kom så altfor tidlig.

Våre varmeste tanker og medfølelse går til Ida og de fire barna; Sondre, Silje, Sigurd, Selma og øvrig familie.

På vegne av gode kolleger i Bærum Høyre og Akershus Høyres fylkestingsgruppe

Siw Wikan og Anette Solli

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.