Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Øyvind Rideng til minne

Øyvind Rideng.

Øyvind Rideng. 

Foto: KNUT BJERKE

Født 20. mai 1970 og død 17. februar 2021.

Det var med stor sorg vi mottok meldingen om at Øyvind Rideng var funnet omkommet etter å ha vært savnet etter en skitur på Norefjell.

Øyvind var en mann med mange interesser og mange jern i ilden. Samfunnsengasjement og politikk var noe av dette. Vi som hadde gleden av å jobbe tett sammen med ham i ledelsen av Bærum Høyre, minnes en god kollega og venn som alltid var reflektert og konstruktiv. 

Han hadde alltid et smil å gi bort og en lun kommentar. Det var mulighetene som gjaldt for Øyvind – alltid et nytt vindu som åpnet seg hvis et annet ble lukket.

Han var en sterk person som sto stødig, uansett vindstyrke og med en urokkelig integritet. Øyvind sto alltid sammen med deg og delte gleder og sorger fullt ut. Han stilte opp og tok mer enn sin del av utfordringer og vanskelige situasjoner. Vi er flere som har kommet oss gjennom vanskelige saker ved hjelp av støtte og styrke som Øyvind gjerne delte rikelig ut.

Øyvind satt to perioder i Akershus fylkesting i 2011–2019, og han var nestleder i Bærum Høyre i 2010–2016. Han hadde tillits- og folkevalgte verv i nesten 20 år.

Øyvind var en gründer, og de siste årene var det mange turer til Afrika med spennende prosjekter og selskapssuksesser som SUNami Solar, som ga landsbyer utenfor strømnettet mulighet for utvikling og vekst med solenergi.

Øyvind hadde så mange sider som tidligere forsvarsmann, friluftsentusiast, lokalengasjert skolemann på Levre, saksofonist og gjennomfører av 11 forskjellige utgaver av Birken på ski og sykkel. For noen år siden kjøpte han og hans kone Tempelseter Fjellstue, hvor aktivitetsnivået ble hevet mange hakk med konserter og festivaler under deres ledelse.

Kjære Øyvind, du ble tatt ut av livet så altfor tidlig i en alder av 50 år, og vi vil huske og hedre deg ved å forsøke å leve med noen de samme verdiene som du sto for: smil og hyggelige kommentarer uansett, aldri for sent å starte med noe nytt, saklig og analytisk problemløsning og – hvis du ikke har noe positivt å si, så trenger du ikke å si noe!

Våre varmeste tanker og medfølelse går til hans kjære kone Ida, de fire barna og øvrig familie.

Anne Lene W. Hojem, Karin Ødegård Monsen, Sigbjørn Næss, Helene Berge Holm

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.