Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Liven Bruun til minne

Liven Bruun.

 Liven Bruun.

FOTO: PRIVAT

Asker Husflidslag minnes vårt kjære æresmedlem, Liven Bruun, som gikk bort 4. mai 2021.
Liven var født 14. april 1940.

Liven kom med i Asker Husflidslag i 1990 som kretsrepresentant, og ble raskt med i turkomiteen. Vi har ikke tall på alle de flotte dagsturene hun var med å arrangere. Alltid med et smil, oppmerksom på at alle hadde det bra og med et flott opplegg på alle turer. Alt ble timet så vi rakk alle de spennende utstillingene og deilige matpauser.

Hun holdt også juleverksted for barn både på biblioteket og i Ut i Solen-stua sammen med andre i laget. 

I 1995 kom hun inn i styret som vara og ble raskt med i bunad- og studiekomiteen. I 1996 gikk hun på kurs og sydde sin egen Asker-bunad, som hun bar med stolthet både privat og i laget.

Dette komitéarbeidet var til stor hjelp for henne da hun ble valgt som leder i 2000.
Som leder var hun meget dyktig, pliktoppfyllende og god på å få gjennom saker. Som å ha møte med alle studiekomiteer og gjennomgå deres instrukser, og følge opp dette og annet lagsarbeid. Det ble ansatt egen sekretær og hun fulgte opp arbeidet på kontoret meget godt.
Og vi vil alle huske henne som den perfekte vertinne på lagsmøtene. Alltid blid og imøtekommende. Hun passet ekstra på nye medlemmer så de følte seg velkommen, og dette er noe det snakkes om ennå.

Liven har i alle år stilt opp som frivillig på årets Husflidsmesse, både før åpning med å lage utstilling på fellesbordet og under selve messen, hvor hun var en meget dyktig selger.

Da hun ga seg som aktivt styre- og komitémedlem ble Liven med i juledekorasjon-klubben. De laget julepynt til juletreet i kulturhuset og hun var med å pynte treet hvert år. Husflid og håndverk sto henne nært helt til det siste.

Liven ble utnevnt til æresmedlem av Asker Husflidslag i 2014, og fikk følgende ord med på veien: «Du er raus og inkluderende og stiller opp når du blir spurt.»

Asker Husflidslag vil uttrykke vår dypeste medfølelse til familien, og takker for at vi har fått arbeide sammen med denne fargerike, kreative og flotte damen.

Anne Sofie Breistein og Elin Flaaten (leder)
Asker Husflidslag

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.