Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Lise Tangen Aagnes til minne

Lise Tangen Aagnes.

Lise Tangen Aagnes.

Foto: PRIVAT

Lise Tangen Aagnes (55) døde 6. desember av kreftsykdom, omgitt av sine nærmeste hjemme i Lommedalen.

Ingen som møtte Lise, glemmer denne helt spesielle damen, fra Grålum i Østfold. Med et fast håndtrykk, livlige blå øyne, smil og latter så smittende at selv den gråeste dag ble lys, bergtok hun oss alle.

Da Lise traff sin kjære Nils i 1991, ble vår vennegjeng fra Valler-tiden utvidet med en sprudlende jente som raskt ble en nær venninne. Lise var åpen og sosial, og det var naturlig for henne å ta del i Nils’ liv og bli kjent med hver og en av oss.

Hun og Nils var pådrivere for felles opplevelser og sammenkomster. Lise elsket fest, og planla og gjennomførte til hundre i stil.

Lise og Nils fikk to fantastiske gutter, Tobias og Oliver. Familien etablerte seg i Lommedalen og ble raskt en del av nærmiljøet. Mye takket være Lises humør, engasjement og interesse for mennesker, knyttet de mange nære vennskap.

Vi har lært mye av Lises herlige og ujålete personlighet. Ingenting var for flaut til å gjøre en god historie ut av. Vi har blitt underholdt med de utroligste gjenfortellinger av pinlige øyeblikk, ferier som har gått skeis og tabber som har blitt begått. Alltid fulgt av den vakre latteren.

Denne åpenheten og selvironien gjorde det lett å være seg selv med Lise. Å vise seg sårbar sammen med henne falt seg naturlig, og tilbake fikk vi omsorg, forståelse og kloke råd.

Lise delte også av tøffe opplevelser, som da hun ble syk for første gang for 12 år siden. Vi fikk følge Lise i tiden med krevende behandling, og stor var gleden da hun ble frisk etter å ha fått benmarg av sin kjære bror Torbjørn.

Etter dette levde Lise som før, like tilstedeværende, livsnytende, glad og sosial. Hun feiret enhver anledning som kunne feires, koste seg på ferier med familie og venner og fikk en spennende jobb i HR-avdelingen ved Diakonhjemmet sykehus.

Under pandemien trente vi styrke digitalt tre ganger i uken. Idet vi logget oss på, kom ivrige heiarop fra Lise, mens hun løftet de tyngste vektene og styrte musikken. Sjokket og sorgen var stor da hun ble syk igjen denne våren.

Da Lise visste det gikk mot slutten, valgte hun nok en gang å åpne hjemmet i Lommedalen, og tok farvel med venner og familie. Med det samme glimtet i øyet og en stor dose humor trillet treffende replikker fra Lise til oss som kom innom.

Takk til Nils, Tobias og Oliver for at dette lot seg gjennomføre. Vi lyser fred over Lises minne og tar med oss verdiene hun sto for; å leve livet, være oss selv, trene hardt og le mye.

Kristin Anthonisen,

Trude Julie Dommerud,

Kari Hasselknippe,

Anette Kolboholen,

Marianne Mørk,

Abbi Nilssen, Gro Nissen-Lie,

Alexandra Østgaard,

Valler-jentene

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.