Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Kristin Bredal Berge til minne

Kristin Bredal Berge.

Kristin Bredal Berge.

Med dyp sorg mottok vi budskapet om at Kristin Bredal Berge gikk bort 23. oktober, 59 år gammel.

Kristin var en ekte Rotarianer og hadde alltid et stort hjerte for Rotary. I 1980–81 var hun på Rotary’s utvekslings stipend ved Georgia Southern College i USA. Hun har vært et sentralt medlem i Skaugum Rotary siden 1998 og klubbens president fra 2013–14.

Som medlem i klubben og leder av Stiftelsen Natur Kultur Helse (NaKuHel) var hun en viktig ildsjel og pådriver i klubbens samarbeid og samfunnsengasjement gjennom NaKuHel, et samarbeid som har vært meningsfylt og til stor glede for medlemmene i klubben.

Semiaden, Norges største Rotary-arrangement, er et samarbeid mellom Rotary-klubbene i Asker og NaKuHel, et familiearrangement som både barn og voksne setter pris på. Her har Kristin vært en av de store drivkreftene.

Kristin har også vært sentral i klubbens internasjonale arbeid med stort engasjement i Rotarys ungdomsutveksling og sommerleirer.

Som en anerkjennelse for sitt store samfunnsengasjement gjennom NaKuHel og i Rotary ble hun tildelt Rotarys ærespris, Paul Harris Fellow, i 2008.

Sjelden har vi sett et menneske passe bedre inn i Rotary’s motto «service above self». Med sitt blide, engasjerte vesen og evne til å lytte og se mennesker har hun preget Skaugum Rotary og sine omgivelser og fått alle til å føle seg vel og lyst til å gå den ekstra mila.

Dessverre stoppet denne reisen altfor brått.

Vi føler alle et stort savn etter Kristin og vil for alltid minnes henne med den samme kjærligheten som hun viste oss.

Vi sender våre varmeste tanker til familien.

På vegne av oss alle i Skaugum Rotary,

Kristian M Jensen, 

president

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.