Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Kirsten Astrid Hauge til minne

Vår kjære akvarell-venninne Kirsten A. Hauge (født 12.05.1945) forlot oss 5. januar etter en kort kamp mot kreften. Det er uvirkelig og trist at vi aldri skal kunne male sammen lenger eller dra på kurs eller utflukter sammen. Det er ikke lenge siden vi hadde vårt siste maletreff hjemme hos Kirsten. Over penslene delte vi historier og erfaringer og inspirerte hverandre i vår akvarellmaling.

Kirsten var en multikunstner og et naturens barn. Hun vevet de flotteste filleryer og malte de vakreste akvareller, som hun stilte ut på flere gallerier. Hun sanket bær til deilig syltetøy og viner. Vinene hadde selvlagede etiketter og var ekstra sjarmerende å motta.

Sammen med sin Finn hadde hun en parsell hvor de dyrket grønnsaker. På terrassen hadde hun de frodigste tomatplanter vi har sett. Kirsten var svært generøs og delte av sin overflod, samtidig som hun var nøysom med seg selv. Men glad i søtsaker var hun. Når Finn hadde laget kaffe-latte til oss måtte det masse brunt sukker oppi … 

Hun holdt seg likevel slank og ungpikeaktig. Ikke rart slik hun syklet overalt uansett vær og føre, spilte tennis flere ganger i uken og elsket å bade i sjøen. Full av pågangsmot satte hun seg gjerne ved pianoet for å vise sin fremgang etter sine første pianotimer, i høy alder. Rett før kreften ble merkbar overnattet hun i hengekøye med Hildegunn i marka.

Kirsten elsket menneskene rundt seg, guttene sine, barnebarna og katten Maja. Hun ga av seg selv; ikke minst bidro hun for Godthaabs Venneforening med sitt engasjement for kunstutstillingene. Hun var en viktig person for så mange. Vi vil savne henne og bevare alle de gode minnene om henne. Vår dypeste medfølelse går til hennes elskede ektemann Finn, guttene hennes, barnebarna og katten Maja.

Hildegunn Helliksrud
Anita Asdahl Hoff

Hoff Anita Asdahl, akvarellvenninne sammen med også Hildegunn Helliksrud

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.