Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Kirsten Astrid Hauge til minne

Kirsten A. Hauge.

Kirsten A. Hauge. 

Foto: PRIVAT

Det er med stor sorg at vi 5. januar fikk meldingen om at Kirsten A. Hauge (født 12.05.1945) har gått bort etter en kort kamp mot kreften. 

Kirsten var et aktivum for så mange og også for Godthaabs Venneforening. Utdannet ergoterapeut, allsidig, kreativ og flink med mennesker. Kirsten tok initiativet til kunstutstillingene på Godthaab med bilder fra dyktige kunstnere som kunne glede og inspirere pasienter og besøkende.

I tillegg til å være primus motor for utstillingene bidro Kirsten selv med vakre akvareller og har fortsatt sin utstilling hengende på Godthaab. Dessverre er utstillingen for tiden ikke åpen for eksterne besøkende grunnet pandemien, men flere pasienter har kjøpt bilder av henne. Kirsten var svært generøs og ga bort bilder både til Godthaab og til venner som viste begeistring. Det blir verdifulle minner for oss som var så heldige.

Kirsten var den sprekeste av oss alle. Hun kom syklende i all slags vær og føre til møtene i Venneforeningen. Bilen lot hun stå. Sprek som hun også var hadde hun ofte hatt en tennismatch i forveien.

Kirsten stilte alltid opp der det trengtes. Vi vil savne hennes hjertegode engasjement og sender våre varmeste tanker og medfølelse til Finn, sønnene og barnebarna.

Godthaabs Venneforening:
Anita Asdahl Hoff
Simon Kok
Brita Marie Lund
Turid Malm
Brit Wenche Moestue

Anita Hoff Asdahl, Godthaabs Venneforening

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.