Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Hjalmar Aass til minne

Hjalmar Aass.

Hjalmar Aass.

Foto: TRINE JØDAL

Nylig fikk vi budskapet om at Hjalmar Aass gikk bort 6. oktober 2021, nær 91 år gammel.

Hjalmar Aass hadde et nært forhold til, og et stort engasjement for Sandvika by. Han kom inn i styret i Sandvika Vel rundt 2004, først som styremedlem, deretter som både sekretær og kasserer. Fra 2014 hadde han rolle som observatør, representert ved styret for Sameiet Vennersborg.

Hjalmars hjertesaker var mange. Blant annet arbeidet han iherdig med å få etablert seniorsenter i Sandvika. Han var pådriver for gangbro fra Storsenteret til Jong, og for tunnel under Kjørbokollen og Jongsåsveien. Hjalmar var som medlem av Bærum kommunes Brambani minnesmerke-komité, den første som foreslo statue av Brambani i Sandvika. Og han var en innbitt motstander av kjøring i gågata.

Hjalmar var opptatt av byutvikling generelt, og hans kunnskap om kommunen og det politiske liv var uvurderlig for oss, ikke minst i forbindelse med kommentarer på reguleringssaker, mm.

Som styremedlemmer fikk vi gjennom flere år nyte godt av Hjalmars klokskap og erfaringer på mange plan. Han hadde stor kunnskap, ikke bare via sitt virke som sivilingeniør, men også som mangeårig politiker i Høyre, og generelt som en aktiv aktør i samfunnslivet. Han var raus med å dele av sin innsikt – ikke på en belærende måte, men med genuin interesse for å formidle og samarbeide.

Hjalmar hadde en tillitvekkende og lun personlighet, han var en «bauta», og en vi kunne regne med. Vi setter stor pris på Hjalmars verdifulle innsats som bidragsyter i Sandvika Vel opp igjennom alle disse årene.

Våre varmeste tanker går til hans familie.

På vegne av Sandvika Vel,

Jona Ragnarsdottir

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.