Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Hans P. Hansen til minne

Et langt liv på 97 år er over. Den 22. juni døde Hans P. Hansen på Risenga bo- og omsorgshjem.

Han ble født 7. januar 1924 på Mobråtan ovenfor Tveter Gård, og bodde der sine første fem år. Pappa var en omsorgsfull, snill og flott mann. Han brant for idretten og langrenn var hans største glede, og han gjennomførte Birkebeinerrennet 24 ganger – siste gang som 80-åring. 

Utallige renn i Norge, som Hauer’n, Vestergyllen og Grenaderen ble gjennomført. Veteran-VM i Canada og Italia med pallplasseringer fikk han også oppleve. Han har løpt Oslo halvmaraton 14 ganger og flere fjellmaraton. Han syklet til jobb, kjøpte ikke motorgressklipper fordi det ble ekstra trening med håndgressklipperen. 

Det var aldri nei i hans munn til å ta med seg barnebarn på tur i skogen og på sykkelturer til Myggheim for å spise medbragt mat. Han tok dem med til Oppsjø for å bade, eller på påskeferie på garasjetaket med Kvikklunsj og Solo. 

Han hjalp alle rundt seg som trengte hjelp, hadde et godt hjerte og så det gode i alle mennesker. Vi vil huske deg som bare snill og hjelpsom. 

Hvil i fred pappa.

Hilde Broch, 

Terje, Nina og Hilde (barn)

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.