Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Hanne Margrethe Rosenløv til minne

Hanne Margrethe Rosenløv.
Hanne Margrethe Rosenløv.
Foto: PRIVAT

Født 15. april 1949, død 24. september 2021.

Hanne som elsket Kreta-reisene våre aller mest, døde fredag den 24. september, bare 72 år gammel. Dagen før årets reise sovnet hun inn på Bærum sykehus. To dager før sendte hun gode ønsker til oss fra sykesenga. Hun hadde en beundringsverdig omsorg og omtanke for alle – både nå da hun var syk – og alltid ellers. 

Hun hadde tro og optimisme til det siste. Neste år er jeg med igjen! Slik ble det dessverre ikke. Det gikk så uhyggelig fort fra hun ble syk i sommer. Vi får oss ikke til å tro at vakre, snille, spreke og gode Hanne ikke er mer.

Vi var alle rektorkolleger i Bærumsskolen i mange år. Reisene til Kreta i uke 42 var et kjærkomment avbrekk fra lange arbeidsdager. Og Hanne var ekstra grundig og ordentlig, så hennes arbeidsdager var ekstra lange. Og etter at de fleste av oss ble pensjonister, fortsatte reisene, med morgenbad og turer i fjellene og langs strendene, og lange lunsjer på Kretas utallige tavernaer. I år skålte vi for Hanne og savnet henne sårt.

Våre tanker går til Anders som har mistet kjæresten sin og Cecilie og Christoffer som har mistet sin kjære mamma. Vi tar vare på minnene om Hanne og lyser fred over hennes minne.


Kretadamene uke 42

Vera Perminow, Solveig Juel,

Gro Bjørnsen Pfister,

Gretha Storvik,

Bjørg Nakling,

Helen Førland, Randi Godal, Kirsten Fuglseth

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.