Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Erling Lorentzen til minne

Erling Lorentzen.

Det er med stor tristhet og sorg vi i Brasiliansk – Norsk Handelskammer har mottatt budskapet om Erling Lorentzens bortgang den 9. mars (født 28. januar 1923).

Hans liv og gjerning er velkjent fra forretningsmannen og entreprenøren som utviklet industri og shipping virksomhet av stor internasjonal betydning til hans store bidrag under annen verdenskrig

Mindre kjent er muligens hans viktige bidrag for utviklingen av Norsk – Brasiliansk handels- og industrivirksomhet. Hans generøsitet i forbindelse med deling av hans eget nettverk og relasjoner for Norsk Industri og Shipping i Brasil er muligens mindre kjent. Erling var i mange år første kontaktpunkt for Norsk næringsliv når man skulle tre inn i Brasil. Han viste vei i ukjent farvann og hans råd var uvurderlige for mange i Norsk næringsliv som vurderte Brasil markedet. Han var alltid tilgjengelig og ga oss både sin tid og erfaring i mange krevende situasjoner. 

Vi minnes også personen Erling som et sosialt midtpunkt om bord på hans seilbåt i Saga i rolige stunder. Som en liten erkjennelse ble han invitert inn som kammerets første honorære medlem ganske nylig.

Vi bøyer våre hoder i erkjennelse og takknemlighet for hans store og uvurderlige støtte og den tid han ga oss både personlig og som et ikon i Norsk – Brasiliansk næringsliv. Våre tanker går til hans familie med håp om at mange gode minner også gir glede i tunge stunder.

Aage Thoen,
styreleder Norsk – Brasiliansk Handelskammer

Aage Thoen, Brazil – Norway Chamber of Commerce

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.