Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Eli Lie til minne

Lørdag 13. mars 2021 mottok vi det triste budskapet om at Eli Lie, født 10. juli 1944, hadde avsluttet kampen mot kreften, og døde fredfullt hjemme med familien rundt seg.

Lokallaget til Human-Etisk Forbund i Bærum har med det mistet et av sine trofaste medlemmer. Hun var aktiv i lokallaget i nær 40 år. Eli var også en av de tidlige konfirmantene i Human-Etisk Forbund. Hun valgte borgerlig konfirmasjon, som det da het, allerede i 1960 og det var hun stolt av.

Hun var i mange år fast medlem i valgkomiteen. Når Eli ringte var det ikke mange som takket nei, og det er mange som opp gjennom årene er blitt rekruttert inn i styre og stell av henne.
Eli var med og arrangere humanistisk navnefest gjennom mange år i Bærum. Der var hun den som pratet med alle, roet stressede foreldre, passet på at blomstene ble bestilt og at alle visste hva de skulle gjøre. Hun koste seg med de små navnebarna og deres foreldre.

Eli var en sann humanist i sin væremåte overfor alle hun møtte. Hun var inkluderende i møte med oss som var nye. Hun var nysgjerrig på hvem vi var og hvor vi kom fra. Hun tok vare på oss og passet på at alle hadde det bra. Det føltes som om hun kjente halve Bærum og at like mange kjente jo henne. Når hun sto på stand for Human-Etisk Forbund på Byfesten i Sandvika fikk hun kontakt med alle som gikk forbi. Hun hadde en egen evne til å få kontakt med og prate med absolutt alle.

Gjennom arbeidet sitt i Bærum kommune kjente hun den andre halvparten av Bærums befolkning. Hun jobbet på sosialkontoret og skolekontoret i kommunen, og hadde en imponerende oversikt over alt som skjedde i kommunen. Elin var en sann lokalpatriot og leste alt i Budstikka hver dag.

Våre tenker går til Per Christian, barn, svigerbarn og ikke minst barnebarna som Eli var så stolt av.

For styret i Human-Etisk Forbund Bærum lokallag
Gro Andresen

Gro Andresen, Styremedlem i Human-Etisk Forbund Bærum

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.