Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Bjørn Reidar Berntsen til minne

Vår gode Rotary-venn Bjørn Reidar Berntsen døde natt til lørdag 5. mars 2022.

Bjørn Reidar Berntsen var født 10. oktober 1943 på Leirsund, hvor han allerede som
27-åring var med å stifte Skedsmokorset Rotaryklubb i 1970.
Som ferdig siviløkonom i 1967 var Bjørn selvskreven kasserer i klubben i flere år.

Etter noen år i Halmstad, hvor Bjørn var medlem av Halmstad Rotaryklubb, kom han til Sandvika Rotaryklubb i 1982. Rotary-bevegelsen og klubben fikk et svært energisk og engasjert medlem, som til de grader levde opp til Rotarys idealer som « Service above self».

Klubben hadde mot slutten av 1970-tallet tanker om å stifte en Rotaract-klubb i Bærum, som var for yngre mennesker. Bjørn påtok seg i 1984 sammen med noen andre nærliggende klubber å lede prosjektet, og Bærum Rotaract-klubb ble fra 1986 en toneangivende klubb både i distrikt og nasjonalt. På femårsjubileet i 1991 ble Bjørn æresmedlem i Bærum Rotaract-klubb.

Bjørn var særdeles engasjert i alle former for Rotary-arbeid, på tvers av alle komiteer, og var aldri vanskelig å be om å delta. Klubben var ansvarlig for to distriktssamlinger i distrikt 2310 i 1998 og 2005, og Bjørn var hovedansvarlig for arrangementene som ble holdt på BI i Sandvika der Bjørn var høyskoledirektør.

En av Bjørns hjertesaker var rekrutteringen av nye medlemmer til klubben, og det er ingen som har fått inn så mange nye medlemmer til klubben som ham.

Han hadde alle æresbevisninger som Rotary har, den siste mulige « Paul Harris Fellows « med fire safirer fikk Bjørn i 1998.

Med Bjørn Reidar Berntsens bortgang har Rotary og Sandvika Rotaryklubb lidd et stort tap.
Hans lune vennlige vesen og den engasjerte Rotaryaner, som alltid ønsket det beste for sine medmennesker, vil vi savne dypt.

Cato Lyche Gulli, president Sandvika Rotaryklubb

Cato Gulli Lyche, president Sandvika Rotaryklubb

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.