Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Bjørn Reidar Berntsen til minne

Bjørn Reidar Berntsen.
Bjørn Reidar Berntsen.
Foto: Freddy Nilsen

Tyrvings mangeårige leder og æresmedlem Bjørn (Bamse) Berntsen (10.10.1943 – 05.03.2022) er død etter lang tids sykeleie, 78 år gammel.

Bjørn kom inn i Tyrving gjennom engasjement for egne barn og tok raskt initiativ til å bidra i klubben. I orienteringsgruppa i 1985 ble han leder av stafettkomiteen, og Bjørn har siden hatt de fleste verv i klubben. I virket for o-gruppa var han klubbens naturlig o-cup general, som blant annet førte Tyrving frem til seier og landets beste o-klubb.

Bjørn ble leder av Tyrving idrettslag i 1987, et lederskap han hadde i ti år. Fra leder av idrettslaget gikk han over til å lede Tyrving friidrett i de neste fire årene
I 1996 gjennomførte Tyrving, med Bjørn som leder av hovedkomiteen, en vellykket verdenscupkonkurranse fra Gupu. Han hadde alltid høye mål for klubben både sportslig og sosialt. Han ble en like naturlig leder for Europacupen i friidrett som ble arrangert på Nadderud stadion i 2000.
Bjørns sterke engasjement for idrett ble lagt merke til også utenfor klubben, og han ble kallet til Norges Orienteringsforbund som president i perioden fra 2002 til 2008.
Hans evne til å bygge samhold og engasjement var unikt, og han spredte glede blant unge og gamle.
Våre tanker går til familien, og vi i o-gruppa vil huske Bjørn for hans gode humør, optimisme og store bidrag til Tyrving.
Tyrving IL,
Svein Stølen
Sverre Alvik
Svein S Jacobsen

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.