Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Bjørn Lunøe til minne

Bjørn Lunøe.
Bjørn Lunøe.
Foto: Privat

Og så har støvet lagt seg etter Bjørn Lunøe (f: 14/7 1934, d: 22/12 2021). Han hvirvlet opp mye på sin vei som vagabond, glad gutt, verdensborger og medmenneske. 

Johns første møte med Bjørn var engang da døtrene nettopp hadde begynt i første klasse på Haslum skole. Allerede den gangen skilte han seg ut som en det var spennende å bli kjent med. Men det var som pensjonister og medlem av styret i Venner av Bærum sykehus at vi virkelig lærte ham å kjenne. 

Bjørn var en fargerik person. Man behøvde ikke å gjette seg til hva han mente. Hans yrkesaktive liv var fargelagt. Og han kom til å fargelegge styret og styrearbeidet i Venner av Bærum sykehus gjennom flere år – i tillegg til alle andre verv som han påtok seg. Og for det takker vi ham spesielt. 

Bjørn var inkarnasjonen av den gode frivillighet. Uselvisk, engasjert og fremfor alt, alltid vel forberedt. Han skilte mellom sak og person. Han kunne kunsten å kompromisse og han forsto samarbeid som noe som skulle gjøre alle bedre. Han forbedret vårt oppfølgingssystem for styresaker. Han ivret for større synlighet av venneforeningen. Takket være ham fikk vi inn Sandy som satte opp og administrerte foreningens Facebook side. 

Stor styrke viste han også etter at han ble syk. Han deltok med halv kropp, men med helt hode. Venneforeningen for Bærum sykehus takker for tiden vi fikk sammen og for mange gode minner. Takk også for minnegavene til Venneforeningen for Bærum sykehus.

På vegne av Venneforeningen for Bærum sykehus

John Kjekshus og 

Per Hofseth

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.