Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Anne-Tine Nordstrøm Sonberg til minne

Anne-Tine Nordstrøm Sonberg.
Anne-Tine Nordstrøm Sonberg.

Vår kjære venninne, Tine, døde 3. november bare 53 år. 

Tine ble født 9. januar 1967. Hun vokste opp på Haslum med Unni, Per og bror Espen og var et elsket barn. I barndomshjemmet var det hjertevarme, tente lys og døren var åpen for alle. 

Tines skolegang var på Haslum, Bekkestua og videregående på Nadderud. Hun var stor stjerne i russerevyen i -86 på ABC teateret. Etter videregående ville hun lære fransk og dro et år til Montpellier. 

Sin faglige utdannelse tok hun på sykepleierhøyskolen i Kristiansand. Hun var en kjær kollega, først ved OUS Radiumhospitalet, deretter på Bærum SH, og hos Aviva Helse. Tine var den perfekte sykepleier. Pasientene som fikk oppleve hennes omsorg og pleie var heldige. 

Hennes kreativitet og skapertrang brakte henne til DKT Kunstfagskole i Bærum, hennes vakre malerier ble utstilt. Tines liv var fylt av nærhet, forståelse, omsorg og empati overfor andre mennesker. Hun hadde det vakreste smil, en helt utsøkt estetisk sans og vakkert vesen. Hun var et spesielt menneske som det var så lett å like, hun sjarmerte alle rundt seg og kunne fylle et helt rom. 

Tine var helt enestående til å tenke på andre, og satte seg selv tilbake for sine aller kjæreste; Claus, Camille, Cornelia, Cathinka og Pus. Familien var det aller viktigste i Tines liv, og hele familien elsket Tine. Tine skapte den fineste kjernefamilie, hver av jentene er så lik henne, ikke bare av utseende, men også av vesen. 

Vi venninnene ble venner i 17- årsalderen, og har holdt sammen siden. Du kunne ha det så gøy, Tine, du lo så godt og var en livsglad herlig jente! Vi vil alltid huske deg, aldri slutte å prate om deg, du vil alltid leve med oss. Takk for mer enn 35 års vennskap, vi er så takknemlig for at vi fikk være nettopp dine gode venninner. 

Siv, Christina, Christin, Gunn Anett og Kristin.

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.