Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Anne-Lise Stenberg til minne

Anne-Lise Stenberg.

Anne-Lise Stenberg.

FOTO: PRIVAT

Bryn Kirkes kapell onsdag 02. mars, og seremonien der, ble en svært verdig avskjed og et siste farvel, med vår nære tennisveteran Anne-Lise Stenberg. 

Hun var født 23/4-1936, og døde på Stabekk-tunet 23/2-2022, nesten 86 år gammel. Oppveksten var på Høvik, og senere flyttet hun til Rykkinn og bodde der i mange tiår frem til det katastrofale fallet med lårhalsbrudd. Tidligere opplevde hun og samboeren Per Brenna, brannen i hele toppetasjen, som forårsaket temporær flytting til Eiksmarka. En beundringsverdig takling av en slitsom livsfase for dem begge. 

Medlemskap i Rykkinn Tennisklubb var nøkkelen til vårt livsvarige sportslige vennskap. Frivillig innsats med vask og vårdugnad, drev disse to energiske tennisfans med i mange år, til skadeavbrekk, og helseproblemer stoppet videre trening. Vårt gamle høydepunkt var tennis-turen til Lanzarote i 14 dagers sol pluss regnbyger. 

Ellers satte gjengen stor pris på alle lunsj/middagsinvitasjonene, og Anne-Lises kokkekunster. Hun og samboeren var generøse gledesspredere. Vi minnes med empati og stor takknemlighet alt de ga av seg selv til oss i venneflokken. 

Til avslutning var alle i kapellet budne til bespisning i Rykkinn Grendehus. Tubaspill både i kapellet og i grendehuset vakte positiv oppsikt og glede, til ære for Anne-Lise på avskjedsdagen. En ekstra bonus også, var blå himmel og solvarm temperatur ute. «Rest in peace» dvs. RIP, du trofaste gode venninne Anne-Lise Stenberg, vi dine nærmeste i vennekretsen glemmer deg aldri. 

Stor takk til sønnen Jarle + søsteren hans for dyktig regi av alt det planlagte. 

Karl Morten Wefring, Helset/Bærums Verk

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.