Skip to main content
Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord

Anne Cathrine (Kine) Mathern Halle

Anne Cathrine Mathern Halle.
Anne Cathrine Mathern Halle.
Foto: Privat

Hennes hjerterom var så uendelig stort.

Anne Cathrine Mathern Halle (f. 18.5.44 – d. 16.3.22), vår kjære Kine, født og oppvokst i Bærum. Det forble også hennes hjemkommune helt frem til hun så alt for brått døde fra oss 77 år gammel.

Sang og musikk var Kines store interesse og glede i livet. Da vi hørte at hun fikk muligheten til å oppleve sang og musikk en aller siste gang, sammen med sine nærmeste kjære, kjente vi på en inderlig glede og varme.

Kine knyttet til seg mange mennesker gjennom sitt genuine engasjement for livet og alt hva det innebærer. Hennes lille, lune hus på Rykkinn, som betydde mye for henne, duftet ofte av nybakte boller og suppe (gjort helt fra bunnen) til glede for både store og små. Hos Kine var det alltid husrom og hennes hjerterom var større enn størst. Hun hadde en fantastisk evne til å samle flokken rundt seg og den besto av både venner, kollegaer, elever og fremfor alt sin elskede familie.

Skui skole var Kines arbeidsplass i over 40 år, og noen vil kanskje også si hennes andre hjem. Her satte hun som lærer sine trygge og stødige spor og musikk ble satt høyt opp på timeplanen. Selv etter Kines pensjonisttilværelse startet, var hun et selvsagt valg når skolen trengte en pianist til elevenes juletregang. Hun stilte selvfølgelig opp år etter år, for uten Kine ved pianoet ble det liksom aldri helt jul.

Kine etterlater seg et stort tomrom, men vi kjenner oss utrolig heldige som har fått være en del av flokken hennes og bærer med oss i våre hjerter alle minner av glede, varme kanelboller, sang, musikk, latter og tårer.

Fra Team Skui

v/Pia A. Pisani

Alette Pisani, Pia, Venn

Minneord må inneholde fullt navn på avdøde, samt fødsels- og dødsdato. Legg gjerne ved et bilde.
Send inn minneord
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.