I fjor tjente brødrene 1,3 milliarder kroner, og nå tjener kleskjedene penger igjen, skriver Finansavisen.

– Det er en helt enorm følelse. Dette er vårt liv. Businessen går bra. Det er en god følelse selv om det har vært en lærerik tid, sier Petter Varner til avisen.

– Vi er på vei tilbake dit vi skal være. Selskapet er effektivisert bra med bedre bemanningsplanlegging som vi etablerte under korona. Og husleiekontraktene er både bedre og mer langsiktig.

Økte i fjor

Salgsinntektene økte fra 8,6 til 9,7 milliarder i 2021. Driftsresultatet gikk fra minus 453 millioner til et overskudd på 260 millioner kroner.

– Fjoråret ble langt bedre enn 2020, men vi hadde fortsatt mye korona i 2021 også. Det var ikke normalisert før i juni i fjor, sier Marius Varner til avisen.

– Vi har prognose på 11 milliarder i omsetning i år. Og vi vil være fornøyde med et resultat på 800 til 900 millioner kroner fra driften, sier Petter Varner.

Dette er Varner-Gruppen

  • Varner er et av Skandinavias største motekonserner med nærmere 8.500 medarbeidere, 6 nettbutikker og 1.200 fysiske butikker.
  • Den første butikken i det som senere ble Varner-Gruppen ble åpnet i Oslo i 1962 av Frank Varner, far til dagens eiere.
  • Navnet Dressmann ble tatt i bruk i 1967.
  • Konsernet består i dag av motekjedene Bik Bok, Carlings, Cubus, Dressmann, Dressmann XL, Junkyard, Volt og Levi's Store.

Kilde: Wikipedia/Varner-Gruppen.