(Nettavisen): Etter fjerde sending av det populære familieprogrammet «Maskorama» må nok en kjendis forlate scenen for godt.

Man har nå kommet så langt i konkurransen at deltakerne skal fremføre hele to låter, og panelet og seerne får dermed mer tid til å finne ut av hvem som kan skjule seg bak kostymene.

Etter en underholdende kveld med flere imponerende opptredener var det til slutt Dandy som måtte ta av seg masken.

Det var selveste prinsessens datter, Maud Angelica Behn (19), som skjulte seg bak kostymet.

Ville utfordre seg selv

Til Nettavisen forteller Maud Angelica at hun takket ja til å være med i sangkonkurransen fordi hun ønsket å utfordre seg selv. 19-åringen har nemlig aldri stått på en scene å sunget.

– Når i livet blir man spurt om å være med i Maskorama liksom, jeg syntes det virket veldig kult og det var koselig å bli invitert. Jeg ønsket å utfordre meg selv og tørre å stå på en scene, forteller Maud og legger til:

– Da hoppet jeg rett inn i det med å synge live. Det hjalp litt å være bak en maske da, men jeg er veldig stolt over meg selv for å ha gjennomført det.

Prinsessen visste om deltakelsen

19-åringen forteller videre det ikke har vært lett å lyve til venner og familie, men at flere av vennene gjenkjente stemmen hennes til slutt og begynte å bli mistenksom.

Til tross for at prinsessens datter klarte å holde på hemmeligheten fram til nå, var det imidlertid en person som visste at det var nettopp henne som var Dandy.

Det var nemlig Behns mamma også kjent som prinsesse Märtha Louise.

– Det har kun vært mamma som har visst om det. Hun har støttet meg hele veien så det har vært veldig koselig, avslører Maud Angelica.

– Minnet meg om pappa

Gjennom sesongen har flere i panelet og seere trukket fram at Dandy har trukket fram hint om Ari Behn, Maud Angelicas pappa.

Ari Behn ble nemlig sammenlignet med Dandy-karakteren.

Ifølge Store norske leksikon er «Dandy» en mann som er opptatt av å være elegant og moteriktig, og Ari Behn var kjent for å være en «riksdandy», ifølge en artikkel i Bergens tidene.

Maud Angelica forteller at Dandy minner henne om pappaen.

– Dandy minner meg også om pappa. Hun har også vært seg selv og har et lurt smil, sier 19-åringen og legger til:

– Opplevelsen har vært så gøy, nervepirrende og fantastisk.

– Mye følelser i sving

Det ble tårevått for en i panelet, nemlig Jan Thomas, som lenge har vært overbevist om at det var prinsessens datter som skjulte seg bak masken.

Til Nettavisen forteller Jan Thomas at det skulle bli mye følelser i sving.

Se hva han sier om avsløringen her:

Det var for øvrig ikke bare Jan Thomas som ble rørt.

– Jeg synes det var veldig rørende da Jan Thomas da at det minte han om pappa. Også syns jeg det er koselig at det kan være noen detaljer som minner om han slik som påfuglfjær og serviset, forteller Maud Angelica.