Valgt til å lede Akershus Unge Høyre

TILLIT: Maria Barstad Sanner er valgt som ny leder i Akershus Unge Høyre. FOTO: TRINE JØDAL

TILLIT: Maria Barstad Sanner er valgt som ny leder i Akershus Unge Høyre. FOTO: TRINE JØDAL

Artikkelen er over 2 år gammel

Maria Barstad Sanner ble i helgen valgt til leder i Akershus Høyre etter Haakon Kvenna Veum.

DEL

Elizabeth Dale fra Gjønnes ble annen nestleder. I arbeidsutvalget finner vi også Julie Lovise Holten fra Asker og Thorvald Dommerud.

22 år gamle Maria Barstad Sanner studerer statsvitenskap ved Universitetet i Oslo, og arbeider som kommunikasjonsrådgiver for Høyres stortingsgruppe.

LES OGSÅ: Politiker-barna rykker inn

Tillitserklæring

– Jeg er selvfølgelig veldig glad, og det er en stor tillitserklæring å få lede Unge Høyres nest største fylkeslag. Vi har en stor oppgave foran oss, sier hun.

– Vi sitter i regjering, vi styrer fylkestinget og vi styrer store kommuner. Vi skal selvfølgelig kjempe for de sakene som er viktige for oss:

– Vi vil ha anonym retting av store prøver, ny E18 og Fornebubane, skolepsykologer, mer klimavennlige kommuner, en mobbefri skole, rekken er lang, legger hun til.

LES OGSÅ: Søstre med partiblått blod i årene

Den nyvalgte lederen lover at Akershus Unge Høyre i skal markere seg tydelig i samfunnsdebatten og si ifra til Voksen-Høyre når det trengs,

– Å lede Akershus Unge Høyre er virkelig et stort ansvar, understreker Maria Barstad Sanner. Hennes far, Jan Tore Sanner, var formann i Akershus Unge Høyre i perioden 1987–1988.

Artikkeltags