Skip to main content

61: Torleiv Rognum (67)

Juryens begrunnelse:

Torleiv Rognum nyter stor respekt – både faglig og i kraft av sin posisjon som lokalpolitiker for KrF. Kilder beskriver ham som en person svært mange har tillit til, en som kommer med råd mange lytter til.

Han har gjort seg bemerket i jobben som rettsmedisiner, i forskningen på krybbedød og for sin innsats i humanitære katastrofer. Lokalt har han flere perioder bak seg som kommunestyrepolitiker og sitter også i formannskapet.

Til høsten topper 67-åringen igjen listen for KrF. Hans hjertesaker har blant annet vært sosialpolitikk, rus og psykiatri, helse- og eldrepolitikk.

Han har engasjert seg sterkt i barnevern, omsorgssvikt og sikkerhet for barn, og har foreslått at Asker får et eget barnevernsutvalg.

Han har også sittet juryen for frivillighetsprisen denne kommunestyreperioden og var leder for årets 17. mai-komité i Asker.

Torleiv Ole Rognums egen vurdering:

– Det er hyggelig å høre at andre har gitt en slik karakteristikk av meg. Den gjør meg ydmyk og oppmuntrer til fortsatt innsats – ikke minst for de barna som har det vanskelig. Jeg ønsker et barne- og familie utvalg som vil arbeide politisk for å bedre tilbudet til familier som har utfordringer. Det er viktig å kunne tilby hjelp før Barnevernet må trå til med sine tiltak.

KOMMENTAR: Maktliste før valgkamp

LES OGSÅ: De påvirker livet vårt

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.