Håndplukket av over tusen kandidater: Magnus Bechmann (19) går på scenen under årets By:Larm

Magnus Bechmann spiller bass og synger under By:Larm. Her fra konserten på Cafe Mono.

Magnus Bechmann spiller bass og synger under By:Larm. Her fra konserten på Cafe Mono. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I kveld spiller Jar-gutten Magnus Bechmannn på Verkstedet Bar og Scene under By:Larm.

DEL

Det er utrolig stort å være en av de atten som er blitt plukket ut av over tusen som har sendt inn demo. Veldig kult, sier bassist og sanger Magnus Bechmann.

I kveld klokken 22.30 går bassist og sanger Magnus Bechmann på scenen under By:Larm i Oslo med seks egne låter i sjangeren indie-pop.

Bra stemning

Også torsdag spilte holdt han under By:Larm konsert på Café Mono.

- Det var veldig veldig gøy. Jeg hadde ikke sett for meg at det ble stappfullt, men det ble det. Publikum var helt med og det var god kok, sier han.

- Det er så fint å få vist seg frem til et publikum som ikke har hørt meg før. Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger.

Har med broren

Med seg på scenen har 19-åringen to musikere fra Kid Astray, broren Jacob Bechmann fra Jar og Benjamin Giørtz fra Evje. På gitar er Henrik Lillehaug fra Lommedalen med og på trommer Alex Braathen.

- Det er veldig kult å ha med så flinke etablerte musikere, sier Magnus, som gleder seg til å gå på scenen om noen få timer.

Bechmann gikk ut av Rud videregående skole i fjor og går nå på Toneheim Folkehøgskole på Hamar. Han håper å få gitt ut et mini-album i nærmeste fremtid, men alt er ikke spikret foreløpig.

-  Neste år er jeg tilbake i Bærum og vil fortsette å lage musikk og spille flest mulig konserter, sier han.

Artikkeltags