Skip to main content

Märtha åpner om flytting til USA

I et nytt tv-program åpner prinsesse Märtha Louise opp om planene for å flytte til kjæresten i USA.

I et nytt tv-program åpner prinsesse Märtha Louise opp om planene for å flytte til kjæresten i USA.

Foto: TRINE JØDAL

Prinsesse Märtha Louise planlegger å flytte fra Lommedalen til USA for å være sammen med kjæresten Durek Verrett. 

Denne uken er det premiere på et nytt tv-program der prinsessen har invitert et tv-team for å følge hverdagslivet i Lommedalen. 

I forbindelse med programmet gir Märtha Louise et intervju til VG der hun forteller om savnet av kjæresten som bor i USA. De to har ikke sett hverandre siden jul, og nå vet de ikke når de kan treffes igjen. 

– Det er ekstremt vondt, en følelse jeg deler med mange andre i samme situasjon. Men det verste er ikke å vite når vi ses neste gang, sier hun til VG. 

Hun bekrefter nå at hun antagelig vil flytte til USA. 

– Akkurat nå er det covid og vanskelig å planlegge, men vi planlegger å flytte med tiden. Barna blir da selvsagt med, sier prinsessen, og bekrefter samtidig at hun vil beholde hjemmet i Lommedalen. 

Følges tett

Det er ikke første gangen Märtha snakker om muligheten for å flytte til USA. I programmet «Helt Harald», fortalte hun også at det var aktuelt. 

Durek Verrett og prinsessen har vært sammen i noen år, og forholdet ble kjent i 2019. Sjamanen vies oppmerksomhet i programmet som nå har premiere på TV2. Prinsessen har ikke satt begrensninger for hva tv-teamet kan være med på. 

– Jeg satte ingen grense, bortsett fra at barna har fått bestemme selv hva de vil si og være med på, sier Märtha Louise til VG. 

Siden Ari Behns bortgang har døtrene fått mer oppmerksomhet i mediene. Maud Angelica Behn blir hyllet for sin åpenhet rundt mental helse

Leah Isadora Behn, som ble konfirmert i Jar kirke i fjor, har etablert seg som influenser, og for første gang uttalt seg om livet etter farens bortgang. 

I forbindelse med at Leah Isadora Behn ble konfirmert i fjor, delte mor Märtha Louise dette bildet på konfirmasjonsdagen.

I forbindelse med at Leah Isadora Behn ble konfirmert i fjor, delte mor Märtha Louise dette bildet på konfirmasjonsdagen. 

FOTO: SKJERMDUMP FRA PRINSESSE MÄRTHA LOUISES INSTAGRAM-KONTO
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.