Skip to main content

Historielaget avlyser alt frem til sommeren

– Det arbeides for at flere av arrangementene settes opp igjen senere, opplyser Bjørn Frodahl, leder i Asker og Bærum historielag.

– Det arbeides for at flere av arrangementene settes opp igjen senere, opplyser Bjørn Frodahl, leder i Asker og Bærum historielag.

FOTO: PRIVAT

Asker og Bærum historielag avlyser alle arrangementer frem til sommeren.

– På grunn av restriksjonene som følger koronaen, må vi beklageligvis avlyse de resterende arrangementene som var planlagt for 2. kvartal, forteller historielagets leder Bjørn Frodahl.

Avlysningene gjelder et medlemsmøte søndag 10. mai ved fangeleiren på Grini fra andre verdenskrig, en vandring tirsdag 26. mai til Kristi Rolighet og en busstur lørdag 6. juni til Tønsberg og Horten.

Kristi Rolighet er en hytte ved Dælivann nedenfor Kolsås. Hytta har i mer enn 100 år vært eid av Gerhardsen-familien og ble brukt som politisk møtested under og etter krigen av «landsfaderen» Einar Gerhardsen (Ap), som var statsminister i tre perioder på til sammen om lag 17 år.

Til høsten

– I disse dager sendes det ut et nytt program for høsten, og det satses på at de nye bestemmelsene som kommer, vil åpne for lagets aktiviteter. Det arbeides for at flere av arrangementene som måtte avlyses nå i vår, settes opp igjen senere. Videoopptak av foredrag med deltagerbegrensninger blir også vurdert, opplyser Frodahl.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.