Skip to main content

Suksess med barnebok

Lee har flere bokprosjekter for barn- og ungdom under arbeid. Til neste år kommer fantasy-romanen «Arkin – Lysets vokter».

 

Helge Lees debutantbok Den lille høna med bæsj i ryggsekken har fått plass i hyllene hos mange bokhandlere kort tid etter lansering.

– Det har vært en fin start, sier Helge Lee som er bosatt i Heggedal og utdannet barne- og ungdomsarbeider. Han skriver under alias H.L Phoenix.

Allerede tre uker etter han lanserte boka - Den lille høna med bæsj i ryggsekken - fikk han napp hos over 20 bokhandlere, blant annet Storsenteret og Trekanten i Asker. 

Historien handler om å tørre å hjelpe dem som ingen andre vil hjelpe, og at man kan være modig selv om man er liten. Barneboken er beregnet for barn i 3–5 års alderen. 

– Barn trenger å vokse opp med gode forbilder og lære verdien av godhet fra starten av, sier han. 

Ut på engelsk

Så langt har tilbakemeldingene vært positive, og til høsten begir han seg ut på signeringsturné og skal arrangere et online tegnekurs for barn. Boken kommer også snart ut på engelsk og som interaktiv e-bok. 

– Jeg skal også på Sandvika byfest, så det blir veldig gøy, sier han.

Lee har flere bokprosjekter for barn- og ungdom under arbeid. Til neste år kommer fantasy-romanen «Arkin – Lysets vokter».

Helge Lee har gitt ut barneboka Den lille høna med bæsj i ryggsekken

 
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.