Skip to main content

Maud Angelica kommer med bok om sorg

Maud Angelica Behn har tidligere utfoldet seg kunstnerisk gjennom tegninger. Nå er det bok som er neste prosjekt.

Maud Angelica Behn har tidligere utfoldet seg kunstnerisk gjennom tegninger. Nå er det bok som er neste prosjekt.

Foto: Fredrik Hagen / NTB

Maud Angelica Behn debuterer som forfatter med boken «Tråder av tårer». Ifølge VG skriver hun om sorgen som tok overhånd.

Det er VG som melder at Maud Angelica Behn (18) gir ut bok om fem uker.

– Dette er 100 prosent Mauds eget verk og noe hun har skapt ut fra seg selv, sier forlegger og redaktør av boken, Arve Juritzen, til avisen.

Bokens tittel er «Tråder av tårer».

Ifølge VG skriver Maud Angelica om hvor viktig det er å snakke om de vanskelige tingene, om å ikke gjemme ting i mørket – men få det ut i dagslys.

– Det finnes alltid håp

– Maud får selv svare på dette etter hvert, men mange vil nok oppleve boken som en videreføring av talen i farens bisettelse. Budskapet er like tydelig: Det finnes alltid håp uansett hvor krevende mørket er, sier Juritzen til VG.

– Maud skriver om en jente som har det vondt og begynner å strikke tråder av tårene sine. Til slutt fyller trådene hele jentas verden – og hun klarer ikke å se det fine hun fortsatt har igjen – før det kommer noen inn i rommet hennes med en hjelpende hånd, sier Juritzen.

Maud Angelica Behn har også illustrert boken. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.