De er noen av landets aller beste unge ledere

DE TRE BESTE: Asker-gutten Christian Granly (30), salgssjef for et titall Circle K-stasjoner i Norge – her sammen med Therèse Larsson (t.v.) fra Coca-Cola European Partners, 31-åringen kom på 2. plass, og Trine Solbakken Remen (36) i Accenture Strategy som ble nummer tre i kåringen.

DE TRE BESTE: Asker-gutten Christian Granly (30), salgssjef for et titall Circle K-stasjoner i Norge – her sammen med Therèse Larsson (t.v.) fra Coca-Cola European Partners, 31-åringen kom på 2. plass, og Trine Solbakken Remen (36) i Accenture Strategy som ble nummer tre i kåringen. Foto:

Asker-gutten Christian Granly har gått gradene i bensinstasjonskjeden Circle K siden han ble ansatt som 20-åring. Nå er han fylt 30. Tirsdag ble han hedret som best av de beste.

DEL

– Dette var kult. Jeg er helt satt ut. Jeg hadde håpet på Topp 10, men å gå til topps i denne kåringen, med så mange sterke kandidater, det hadde jeg aldri trodd. Det var over all forventning, sier Granly, som er oppvokst på Undelstad og i dag bor i Slemmestad.

Tirsdag kveld ble han kåret til Årets Unge Leder av konsulentselskapet Assessit under en stor lederkonferanse på Scandic Fornebu.

Han er ydmyk over utmerkelsen, og takker sine medarbeidere.

– Det er medarbeiderne mine som leverer, jeg bare sørger for at det er mulig, sier Granly etter utdelingen. På andre og tredjeplass havnet Therèse Larsson (31) fra Coco-Cola European Partners og Trine Solbakken Remen i Accenture Strategy på Fornebu.

LES OGSÅ: Revisorsjef advarer unge ledere mot å være naive

Oppskrift: Være tett på og jobbe langsiktig

Norgessjefen i Circle K, Thomas Støkken, er stolt av å ha sitt unge ledertalent på laget:

– Christian har forstått at ledelse innen vår bransje er å operere parallelt i to dimensjoner; Å være tett på daglig drift og daglige detaljer, herunder motivere og utvikle medarbeider på stasjonene, samt å jobbe langsiktig med utvikling og vekst. Christian mestrer begge dimensjonene, og kan vise til de beste resultatene, vekst og meget fornøyde medarbeidere, sier Støkken.

LES OGSÅ: Her blir det ny bensinstasjon

Han firedoblet salget

Christian Granly ble i 2015 kåret til Årets Circle K-salgssjef internt blant alle kollegene i Europa. 30-åringen har over 10 års erfaring innen drift. Han har gått gradene i selskapet og fikk stort ansvar i ung alder. Som daglig leder på en av selskapets stasjoner firedoblet han resultatet.

– Christian har solid og verdifull erfaring tross sin unge alder. For ham er ledelse en servicefunksjon; det handler om å sette folka sine i stand til å gjøre jobben. Christians team lurer aldri på hvor de skal eller hvorfor. Det er aldri noe "hva var det egentlig han mente med det" – det er klare og tydelige beskjeder, ordnede rammebetingelser og tydelig retning, sier Christoffer Sundby. Han har vært sjefen til Christian i fire år og kjenner ham godt.

– Noen av de beste i landet

Årets Unge Ledere er en konkurranse skapt av Assessit og er blitt gjennomført hvert år siden 2009. Konsulentselskapet tester, utfordrer og evaluerer Norges beste unge ledere før de kårer de beste. Årets Unge Leder er valgt ut blant om lag 200 unge ledere.

Alle kandidater har vært igjennom et avansert batteri av tester samt oppgaver.

– Kandidatene betrakter vi som noe av de beste unge ledere i landet, uttaler prosjektleder Anne Mørup-Andersen hos Assessit.

Artikkeltags