17-årige Leah Isadora Behn er bosatt i Lommedalen med mamma prinsesse Märtha Louise og søstrene Maud Angelica (19) og Emma Tallulah (13).

Nå er Leah i gang med filmopptak til en dokumentarserie for den nordiske strømmetjenesten Viaplay, som foreløpig er hemmelig.

Det kommer frem i et intervju i Dagens Næringslivs magasin D2 fredag. Her forklarer også 17-åringen hvordan hun har blitt en av landets mest populære influensere under profilen Leahbeauty med 83.500 følgere på Instagram, 9,9 millioner likerklikk på TikTok og 300.000 visninger på YouTube.

– Jeg jobber hardt, alle timene jeg har brukt på å bli god på sminke går jo inn i det jeg kan nå, forteller Bærums-jenta som også fikk en modellkontrakt nylig.

Ble mer seriøst

Leah Isadora har også vunnet to priser som influenser på nett: Vixen Influencer Awards i 2021 og Vixen Awards i juni i år.

– Det slo meg ikke før jeg vant en pris på Vixen at jeg kunne kalle det en jobb. Det var da det kom mer seriøse ting. Flere voksne ble involvert, sier hun til D2.

Hun har tidligere vært med i tv-serien «Märtha» på TV2, som fulgte prinsessemoren og døtrene i 2020 – midt under pandemien.

Sent i 2020 ga Leah sitt første, store intervju i Nettavisen-podkasten «Schendis», der hun blant annet fortalte hvordan hun som barn ikke visste at hun var kongelig, noe hun også er inne på i D2:

– Jeg skjønte ikke det med familiens plass i Norge før jeg var syv-åtte år.