Best av alle med ny rekord

Leder: Camilla Gjersem imponerte med sitt kortprogram. FOTO: JOHANNE THORSETH

Leder: Camilla Gjersem imponerte med sitt kortprogram. FOTO: JOHANNE THORSETH

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Camilla Gjersem slo sin gamle rekord og fikk imponerende 53,01 poeng etter kortprogrammet under kunstløp-NM i Askerhallen.

DEL

Regjerende Norgesmester Camilla Gjersem ble i forrige måned tatt ut til EM i kunstløp. Etter lørdagens prestasjoner i NM har Norges Skøyteforbund ingen grunn til å angre. Med hele 53,01 poeng har skøyteløperen inntatt en foreløpig første plass i norgesmesterskapet.

- Jeg hadde mildt sagt en turbulent oppvarming, så dette ble en mental prøvelse. Men så gikk det veldig bra og jeg er veldig fornøyd med å ha perset!

Ingenting avgjort

5, 63 poeng bak er Camillas tvillingsøster og sterkeste konkurrent, Anne Line og årets kunstløp-NM er nærmest en duell mellom de to. Camilla forklarer at ingenting er avgjort ennå, selvom hun ligger bra an.

LES OGSÅ: Endelig får de duellere

– Friløpet på søndag er det som er avgjørende. Der har Anne Line og jeg ganske like program, så det kan bli spennende.

Prestasjon viktigst

Camilla Gjersem tilføyer det ikke er poengsummen som er det viktigste under NM.

– Selvfølgelig er det kult å få NM-tittelen, men det viktigste er å føle at man presterer bra uansett om det blir en første eller andre plass. I Nordisk Mesterskap blir det enda viktigere å slå Anne Line fordi det er avgjørende for hvem som får bli med i VM.

NM i kunstløp blir avgjort i Askerhallen på søndag.

LES FLERE SPORTSNYHETER FRA BUDSTIKKA

Artikkeltags