Skip to main content

Inviterer til kunstfest på Bærums Verk

Johan Fredrik Arntzen er en av mange kunstnere som har åpent atelier denne uken.

 Johan Fredrik Arntzen er en av mange kunstnere som har åpent atelier denne uken. 

Foto: EVA GROVEN

Denne uken har kunstnere og designere på Bærums Verk dørene åpne for publikum. I dag åpner Kunstfest 2020. 

 Fra i dag og en uke fremover vil flere titalls kunstnere, kunsthåndverkere og designere åpne atelierene sine og vise besøkende hva de lager og hvordan. Det er syvende året på rad at Kunstfest 2020 arrangeres på Verket i Bærum. 

En stor fellesutstilling åpnes i Gassbygningen i Elvegangen klokken 13 i dag. Her vil blant annet Ruth Lillegraven lese fra sin nye bok. Og hos Kunstværket åpner en utstilling med Rolf Nerli. Det blir omvisninger for både voksne og barn, foredrag, konkurranser og demonstrasjoner under Kunstfest 2020.  

Glassblåserne på Verket vil ha åpen dør under kunstfesten.

Glassblåserne på Verket vil ha åpen dør under kunstfesten. 

Foto: NINA ABRAHAMSEN

Glassblåsing

Kunstnerne bytter på å ha vakt i fellesutstillingen, og vil samtidig være å treffe i egne gallerier og verksteder i Verksgata.

Kunstner Johan Fredrik Arntzen er en av guidene under skulpturvandringen på området. Det blir mulighet for å se demonstrasjon av glassblåsing, du kan gå malekurs og 22. oktober vil Tobbe Malms skulptur avdukes. Etterpå vil det være konsert i Smia. 

Alle arrangementene krever påmelding, lenker ligger i programmet. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.