Skip to main content

Caroline fra Bærums Verk får ros av Britney Spears

Caroline Heggdal fra Bærums Verk bruker blomster som sminkekunst og deler på Instagram

Caroline Heggdal fra Bærums Verk bruker blomster som sminkekunst og deler på Instagram

Skjermdump fra Instagram.

Caroline Heggdal (27) fra Bærums Verk sminker seg med blomster og deler bilder på Instagram med sine drøyt 81.000 følgere

– Da jeg så at jeg hadde noen småblomster i hagen, tenkte jeg at dette måtte prøves, har Heggdal tidligere uttalt til dinmote.no.  Nå har popstjernen Britney Spears repostet et av hennes bilder til sine 26,3 millioner følgere, ifølge vg.no. Under bildet skriver Spears blant annet: «Åh, wow ... For en skjønnhet! Hun stjeler showet med bare ett øye.

Samtidig hyller stjernen verden og alle som støtter henne i en vanskelig tid. 

Starstruck

Heggdal har vært Britney-fan hele livet og skriver følgende på egen Instagramkonto: 

«For en enorm overraskelse å bli repostet av dronningen selv, @BritneySpears! Jeg er alltid utrolig takknemlig for hver repost jeg får, hver supersøte kommentar dere poster og all kjærligheten dere deler, men jeg må si, Britney ... jeg er starstruck!»

Heggdal forteller til MinMote at hun har vært Britney-fan hele livet.

– Jeg hører fortsatt på mye av musikken hennes. Britney har alltid hatt en plass på spillelista, og vil alltid ha det, sier makeup-artisten.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.