Revypris til Nadderud og Sandvika

Georgé David Burley (t.v.) og Ane Heimsjø, revysjefer under Nadderud-revyen, og Petter Harsem, revysjef under Sandvika-revyen (Magnus Mysen Holm var ikke tilstede), fikk årets revypris av Budstikka.

Georgé David Burley (t.v.) og Ane Heimsjø, revysjefer under Nadderud-revyen, og Petter Harsem, revysjef under Sandvika-revyen (Magnus Mysen Holm var ikke tilstede), fikk årets revypris av Budstikka. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Budstikkas revypris gikk i år til Nadderud og Sandvika. De mottok 15.000 kroner hver.

DEL

– Prisen betyr mer enn pengene. Ane og jeg overtok en revy som fikk en treer i fjor og som hadde 100 kroner i overskudd. Det var vanskelig å rekruttere folk til revyen, sier Georgé David Burley, revysjef under Nadderud-revyen.

Del på Facebook

Denne uken fikk Nadderud-revyen «2 x 45 pluss tillegg» og Sandvika-revyen «Backpacker» Budstikkas revypris på 30.000 kroner. Neste års revybudsjett på de to skolene er dermed styrket med 15.000 kroner.

Se «Sekkurity» fra Sandvika-revyen:

 

Styrker skole- og lokalmiljø

Nadderud-revyen fikk en treer i Budstikka i fjor, men vendte tilbake med en toppkarakter for årets revy. Sandvika-revyen høstet en femmer i fjor og en sekser i år.

I Budstikkas begrunnelse for å dele ut revyprisen til de to skolene står det:

«Begge revyene er strålende eksempler på hva man kan få til hvis man brenner for prosjektet! Revyene engasjerer, det merker vi også godt i Budstikka – og er veldig viktige bidrag til både skole- og lokalmiljø».

GJENOPPLEV REVYENE: Se bildeserie fra årets skolerevyer her

Se «Sexprat» fra Nadderud-revyen:

 

 

 

Samhold og ledererfaring

Nadderud-revyen hadde et budsjett på 150.000 kroner, Sandvika 200.000 kroner. Flere hundre timers arbeid ligger bak de to revyene.

– Revyen skaper et godt samhold, sier Ane Heimsjø, revysjef under Nadderud-revyen.

– Jeg har fått en viktig ledererfaring tilsvarende en liten bedrift, der jeg skal passe på at alle gjør det de skal, fra begynnelse til slutt, sier Petter Harsem, revysjef under Sandvika-revyen.

TEMASIDE: Skolerevyene 2011

Se høydepunkter fra de åtte andre revyene her:

 
 

 

 
 
 
 
 

Les mer om revyprisen torsdag i papirutgaven av Budstikka

Artikkeltags